Djeco társasjáték

A Djeco társasjátékok 2 és fél éves kortól ajánlottak, fejlesztőpedagógusok tervezték. A választékunkban megtalálhatók egyszemélyes és kétszemélyes logikai játékok, amelyek felnőttek számára is kihívást jelenthetnek. Emellett kínálunk izgalmas csapatjátékokat, szókincsfejlesztő és figyelemfejlesztő társasjátékokat, valamint utazáshoz is ideális játékokat. A játékszabályokat letölthető formában is elérhetővé tesszük, hogy könnyebben választhass a kínálatból.

 

 


65termék 127
65termék 127

Fontos szabály, hogy be kell fejezni a játékot, és közben kerülni kell a telefonok és a tévé használatát. Ez segít abban, hogy a gyerek független legyen az elektronikus eszközöktől. Egy társasjáték pedig akár egy konfliktus kezelésének is lehet egy jó módja, amikor leül a család, a társaság az asztalhoz. Ilyenkor jól jön egy minőségi társasjáték, amilyen a Djeco társasjáték is, amelyek között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. A társasjátéknak  számos előnye van, például minőségi időtöltést biztosítanak a család számára, lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan lehet érett módon veszíteni, és csökkenthetik a szorongást a nehezen kapcsolatot teremtő gyerekek esetében. Fejlesztik a koncentrációt és a szókincset.

Szerencsére a társasjátékok újra divatba jöttek, és ma már lehet csatlakozni társasjáték klubokhoz is. Ha többet szeretnél megtudni a társasjátékok történetéről és fajtáiról, akkor érdemes megnézni a Wikipédia oldalát.

Olvasd el Blog oldalunkon a Djeco társasjátékokról írt cikket.