Technikai okok miatt  ÁPRILIS 25-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

Djeco kreatív játékok

A Djeco hűen önmagához a kreatív játékokat is minőségi alapanyagból, magával ragadó, művészi dizájnnal teszi elérhetővé az igényes vásárlók részére.

Kreatív játék  alapanyagok, festékek, gyurmák, kreatív játék szettek és még sok minden más található a menüben.

Ajánljuk a Kreatív játék menü meglátogatását is, ahol alkategóriákra osztva még könnyebben és gyorsabban lehet válogatni.

A Djeco kreatív játék  alapanyagok, minőségi, környetet és bababarát alapanyagokkal készülnek.

A kreaív szettek közül különböző minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

Az apróságok az ujjfestékkel kezdhetik a művészi alkotást. Szintén számukra készültek  a vízzel színezhető szettek. Ez minden anya álma, hiszen nem lesz nagy rumli a játék közben. Biztonságos módon gyakorolhatják ezt a tevékenységet.

A Djeco Pillegyurmáink már kicsik számára is ajánlottak, az apró kezek is meg tudják formálni, nem keményedik meg a gyurma, nem szárad ki. Kapható különböző tematikájú gyurma szett.

Később, a már iskolás kézműveskedők között  a homokkép, bársonykép, karckép lesz a kedvenc tevékenység.

Kollázskép, papír baba öltöztetés, pom-pom készítés, gyöngyfűzés és más hasonló különleges aktivitás ismerhető meg  az elérhető árú kreatív termékekkel.

Az irodaszer készletek minőségi összeállítások, ajándéknak kedves meglepetés lehet a tinédzser lányok számára.

 


95termék 127
95termék 127