Djeco lányos játékok

Az iskola előkészítő játékok rendkívül fontosak a gyerek számára, mert segítenek felkészülni az iskolára, fejlesztik a kognitív, szociális és érzelmi képességeket, valamint pozitív hozzáállást alakítanak ki az oktatás és a tanulás iránt.
Ezek a játékok megalapoznak olyan fontos készségeket, amelyek majd a számolás, az olvasás, a szövegértés és az írás tanulás során szükségesek lesznek. Persze mindezt, játékosan, szórakoztatóan. Akár a szülőként Te is sokat tehetsz gyrmeked jövőbeli sikereiért, ha leültök és együttesen játszotok fejlesztő társasjátékkal, kártyajátékkal. 


505termék 127
505termék 127

Az iskolaelőkészítő játékok célja a  kognitív képességek fejlesztése, a memória, a koncentráció, a figyelem és a problémamegoldó készségek javítása. A játékok segítenek a gyerekeknek megérteni és használni a szimbólumokat, számokat és matematikai fogalmakat, ami elősegíti az életre való felkészülést.

Az iskola előkészítő játékok a szociális képességek fejlesztésében is segítenek, mert a gyerekeknek lehetőségük van kommunikálni másokkal, együtt dolgozni, megosztani és követni a szabályokat. Ez a kooperatív játék az iskolában is fontos, mert segít a tanulóknak a szociális interakciókban és a csoportmunkában.

Az iskola előkészítő játékok fontosak az érzelmi képességek fejlesztésében is, mivel segítenek a gyerekeknek kifejezni az érzéseiket, kezelni a stresszt, javítani az önkontrollt és a problémamegoldó képességet. Az ilyen játékok segítenek a gyerekeknek önbizalmat és pozitív hozzáállást kialakítani az iskolához és a tanuláshoz.