Technikai okok miatt  ÁPRILIS 25-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

Társasjáték - Élő-világ - Animo Mondo
Társasjáték - Élő-világ - Animo Mondo
5 390 Ft
ÚJ

Társasjáték - Élő-világ - Animo Mondo

Képzeljétek el egy izgalmas utazást, ahol a világ kontinensei várják, hogy felfedezzétek őket! Kezdjétek azzal, hogy kirakjátok  a hét kontinens kártyát, mindegyik egy-egy csodálatos színnel ábrázolva. Afrika vadonjától kezdve Észak-Amerika hűvös erdein át egészen Óceánia türkiz partjaiig - és még tovább!

De nem csak a kontinensek rejtenek titkokat. Minden kártya mögött egy-egy állat bujkál. Gondolj egy zsiráfra az afrikai szavannán, egy elefántra az indiai dzsungelben, vagy egy sarki rókára az északi gleccsereken.

Játsszatok egy izgalmas Bingo-t, ahol a táblákon színes körök jelképeznek kontinenseket. Minden játékos választ egyet, és ne feledjétek, az állatkorongok és kontinens korongok az asztalon várnak titeket.

A legifjabb felfedező kezdi a játékot, húzva egy állatkorongot, és a feladat egyszerű: találd meg, melyik kontinensen él! Ha jól választottál, az állat a te tábládon talál új otthont, de ha nem, akkor ismeretlen tájakon folytatja kalandját.

Az az igazi felfedező, akinek táblája először telik meg az állatokkal! Melyikőtök lesz a világ legjobb állatfelfedezője?

Az izgalmas kaland tervezői: Djeco és Edwige de Lassus.

5 390 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 6 db kerek kontinentális kártya
  • 6 db képeslottótábla
  • 42 db kerek állatjelző
  • 1 db szövetzsák a tároláshoz

Méretei: 21,5 x 21,5 x 3 cm

 

Játékszabály ide kattintva letölthető!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor
Anyaga:
kemény karton
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900081987
Cikkszám:
8198
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek