Technikai okok miatt  MÁRCIUS 6-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

Djeco társasjáték - Tűzoltás - PinPon!
Djeco társasjáték - Tűzoltás - PinPon!
6 960 Ft
ÚJ

Djeco társasjáték - Tűzoltás - PinPon!

A "Pin Pon!" egy olyan kooperatív társasjáték,  amely tartalmaz egy "igazi" tűzoltó autót is. A  játékosoknak közösen kell manőverezniük a dugóban álló autókat, hogy azok az "üres út" oldalukra kerüljenek, és ezzel utat engedjenek a tűzoltóautónak. A játékosok dobások segítségével fordíthatják meg az autókártyákat, miközben igyekeznek közelebb kerülni az égő házhoz. Az előkészületek során a tűzoltóságot és a házat az asztal két oldalára helyezik, közéjük rendezik el a 12 autót, kialakítva egy zsúfolt, dugós utat. A házra egy "láng" korongot tesznek, a többit pedig mellé helyezik. A tűzoltóautó az állomáson foglal helyet, és előveszik a dobókockát.

A játék menete az órajárás irányában halad. A legfiatalabb játékos kezdi a dobással. A dobás eredményétől függően a játékos kiválaszt egy autót, megfordítva azt, hogy az "üres út" látható legyen rajta. Ha a dobás a "lángot" vagy "harangot" eredményezi, a játékos a házhoz kapcsolódó cselekvést hajt végre. Ha az útszakasz feloldódik a tűzoltóautó előtt, a játékos előrelép vele, és akadály kikerülése érdekében a tűzoltó sávot is válthatja.

Fontos megjegyzés, hogy a játék kooperatív, tehát a játékosok együttműködhetnek abban, hogy melyik autót fordítsák meg. Azonban a végleges döntést mindig a soron lévő játékos hozza meg.

A játék végén, ha a tűzoltóautó eljut a házhoz, a játékosok győznek, és a hősöknek gratulálnak. Sajnos, ha a ház már lángokban áll, a tűzoltók elvesztik a játékot.

6 960 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 12 db autó/út lapka
  • 1 db tűzoltóállomás kép
  • 1 db ház kép
  • 7 db tűzjelző
  • 1 db tűzoltóautó 
  • 1 db dobókocka

Doboz méretei: 21,5 x 21,6 x 5 cm

 

Letölthető játékleírás ide kattintva!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor, 10 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085718
Cikkszám:
8571
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek