Minden SZÁMHÁZAK fejlesztőjáték vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Jelen akció visszavonásig érvényes. Egyéb más termék vásárlása esetén is megmarad az ingyenes szállítás. A szállítási módoknál a pénztárban  az utolsó választási lehetőség lesz az erre a termékre vonatkozó egyedi szállítási kedvezmény.

Képkirakó - Kacsa művek - Mosaico Ducky & Co -Djeco
Képkirakó - Kacsa művek - Mosaico Ducky & Co -Djeco
10 390 Ft
ÚJ

Képkirakó - Kacsa művek - Mosaico Ducky & Co -Djeco

 3D-s kirakó játék, ami a pötyi játék kezdő verziójának is megfelel. 2 éves kortól tökéletes választás a gyermek fejlesztésére.

8 db perforált alap tartozik a játékhoz, melyre a virág és állat figurákat el lehet helyezni a perforált lyukakba. Egyeztetni a színek szerint lehet a virágokat, de természetesen ha ez nem sikerül még, az sem baj.

A  kedves illusztrációkegy-egy történeteket mesélnek el, amelyeket a gyermek kiegészíthet a kiválasztott figurákkal és virágformákkal.

Az egér, a kcsa és a béka figurák más játék során is felhasználhatóak.

A játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a figyelmet, megfigyelést, színfelismerést, azonosságok és  különbségek felismerését, finom-motorikát, szókincset.

A figurák műanyagból készültek, de nem a fényes, olcsó kivitelből. Kellemes, selymes tapintásúak a játék elemei, az alap pedig fából készült.

10 390 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 1 db perforált fatábla
  • 8 db perforált illusztrált kép
  • 8 db feladatkártya
  • 15 db virágforma
  • 3 db nagyméretű állatfigura (1 egér, 1 kacsa és 1 béka) 

Méretei: 20 x 20 cm

A csomagolás méretei: 22 x 22 x 5 cm 

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2 éves kortól, 2-4 éves kor
Anyaga:
fa, műanyag
Márka:
Djeco
Cikkszám:
8142
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek