Technikai okok miatt  MÁRCIUS 6-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

Társasjáték - Egy kis rejtegetés - Little Memo - Garden
Társasjáték - Egy kis rejtegetés - Little Memo - Garden
6 510 Ft
ÚJ

Társasjáték - Egy kis rejtegetés - Little Memo - Garden

A "Little Memo - Garden" egy társasjáték, amely a kisgyermekek számára készült, és a memória és színfelismerés fejlesztésére összpontosít. A játékosok egérkéket irányítanak, akik sajtdarabokat gyűjtenek a korongok alatt, miközben próbálják megjegyezni és megfejteni a különböző színű korongok hátoldalait. A játék véget ér, amikor valaki először teljes sajtot gyűjt össze. A játék koncepciója játékossá teszi a szín- és memóriafejlesztést, miközben élvezetes és interaktív élményt nyújt a kisgyermekeknek.

Rövid leírás:

A játéktáblát középre helyezve a játékosok egymás után rakják fel a teknősöket különböző mezőkre a gyümölcs- és zöldségkártyáknak megfelelően. A játékmenet során a játékosoknak meg kell mondaniuk, milyen mezőn áll az adott színű teknős, vagy melyik színű teknős található egy gyümölcs- vagy zöldségmezőn. A helyes válaszért a játékos kártyát szerez, a hibás válasz esetén viszont semmit. A játék addig tart, amíg a kártyák elfogynak, és a győztes az lesz, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze.

6 510 Ft
Részletek

 

Tartalma:

  • 1 db karton alaplap
  • 20 db kártya 
  • 5 db vinyl figura

A csomagolás méretei: 21,5 x 21,5 x 5 cm

Anyaga: műanyag, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton

 

A játékleírás ide kattintva megtekinthető!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2 éves kor, 3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085596
Cikkszám:
8559
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek