Társasjáték - Egy kis szerencse - Little Lucky
Társasjáték - Egy kis szerencse - Little Lucky
5 790 Ft
ÚJ

Társasjáték - Egy kis szerencse - Little Lucky

Ebben a játékban "kisegerek" mérik össze tudásukat a színfelismerés terén. A versenyben résztvevő kisegereknek meg kell találniuk a következő négyzet színét a pályán. A játék első és egyben legkorábban ajánlott szerencse- és memóriajáték, mely már 2 és fél éves kortól játszható. A játék nemcsak szórakoztató, de fejleszti a vizuális memóriát és a megfigyelőképességet is.

A vonzó állatfigurák életre keltik a játék történetét, elgondolkodtatva és elvarázsolva a gyerekeket. A játék anyagai gondosan  strapabíróak és könnyen kezelhetőek a kis kezek számára. A nagy kockák, vastag karton és puha műanyag figurák biztosítják a tartósságot és a biztonságot.

Az egyszerű szabályok és rövid játékidő lehetővé teszi a kicsik számára, hogy könnyedén bekapcsolódjanak a játékba, és koncentráltan részt vegyenek a versenyben. A játék során a felnőttek és a gyermekek közötti interakciók és cserék lehetőséget teremtenek a jó kapcsolat ápolására. Mindezt pedig FSC® minősítésű papírból és kartonból készült termékekkel érik el, a fenntarthatóság jegyében.

A cél, egy egész sajt összegyűjtése. Akár a szókincsbe is beépíthető így a negyed, fél egész fogalma.

 

5 790 Ft
Részletek

Rövid leírás:

A játék előkészítésekor mindkét játékos egy-egy egérkét vesz magához, a sajtdarabokat pedig egy közös pakliba helyezik. Az asztalon 3 véletlenszerűen kiválasztott lépegetőkorongot helyeznek el, mintha egy út vezetne a játékosok és a sajtkupac között. A korongok kétoldalúak, 4 színű (kék, zöld, piros, sárga), mindkét oldaluk más színű. A játék során a fiatalabb játékos kezdi: feladata kitalálni az első korong hátoldalának színét, ahol az esélye 1:3. Helyes tipp esetén az egérkét ráteheti a korongra, majd folytathatja a következő koronggal. Ha téves a válasz, az egérke nem lép előre, és a következő körben emlékezni kell a korong túloldalának színére. Amennyiben az egérke elér a harmadik korongig, a játékos egy sajtdarabot nyer. A játék addig folytatódik, amíg valaki összegyűjti a teljes sajtot (4 darab), ezzel megnyerve a játékot.

Tartalma:

  • 24 db kartonlap 
  • 2 db sajt (4 részre osztva)
  • 2 db műanyag figura 
  • 1 db útmutató

A doboz méretei: 21,5 x21,5 x 5 cm

A játékszabály ide kattintva letölthető!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2 éves kor, 3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085602
Cikkszám:
8560
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek