Képes lottó - Egyeztető - Djeco Loto Wood
Képes lottó - Egyeztető - Djeco Loto Wood
6 090 Ft
ÚJ

Képes lottó - Egyeztető - Djeco Loto Wood

Az "Élővilág Párosító Lottó" egy izgalmas és tanulságos társasjáték, mely az állatok sokszínű világába kalauzolja a játékosokat.

A játékot úgy tervezték, hogy a résztvevők megismerhessék az állatok élőhelyeit, mint például a jeges tundrákat, a titokzatos dzsungeleket, a végtelennek tűnő szavannákat vagy a kék mélységekkel rendelkező óceánokat.

Minden képes alaplap úgy lett összeállítva, hogy kizárólag egy adott élőhelyen élő állatok képeit tartalmazza. A játék kezdetekor a kártyákat képpel lefelé az asztalra helyezik, míg minden játékos egy-egy játéktáblát kap, melyen különböző állatok láthatóak. Amikor eljön a soruk, a játékosok felrevehetnek egy-egy kártyát. Ha az felvett kép megegyezik a játéktáblájukon található állat képével, akkor a táblájukra helyezik azt. Ellenkező esetben visszafordítják, és a középre teszik vissza. A győztes az, aki elsőként teljesíti tábláját a megfelelő állatképekkel.

A fiatalabb gyermekjátékosok számára a játékot még egyszerűbbé tehetjük: egyszerűen csak helyezzék a kis képeket az alaplapok megfelelő állatképeire. A színes hátterek nem csak esztétikailag teszik vonzóvá a játékot, hanem abban is segítenek a gyerekeknek, hogy könnyebben párosíthassák az állatokat az adott élőhellyel. Az "Élővilág Párosító Lottó" nem csak szórakoztat, hanem az állatok és élőhelyeik iránti tudatosságot és szeretetet is fejleszti a gyermekekben.

6 090 Ft
Részletek

Tartalom:

  • 4 db stabil, lakkozott kartonlap különböző színekben
  • 16 db faalapú, kép az állatok rajzával, valódi színükkel

A csomagolás  méretei: 22,6 x 22,6 x 3,5 cm

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2 éves kor, 3 éves kor, 4 éves kor
Anyaga:
kemény karton
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900016156
Cikkszám:
1615
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek