Társas és kártyajáték

Nézet:
Sorrend:
LER9544

A játszószőnyeg patakon ugrálva kell átkelni a gyermekeknek, óvakodva a krokodiltól. A játék közben az aktív nagymozgások mellett a matematikai alapfogalmakat tudják megismerni, a szín- és formafelismerést gyakorolhatják. Az iránykövetésre, logikus gondolkodásra is szükség van a móka során, így igazán komplex fejlesztést biztosít a gyermekeknek.

ÚJ
2040
Skandináv teke játék újragondolva. A mi ajánlásunk még az, hogy kiválóan lehet az ötös számkört gyakorolni játékosan. Ebben az esetben csak 5 bábu játszik. Minden dobás után meg kell állapítani, hogy az 5 bábu hogyan oszlik meg, pld. 1+4 lett az eredmény. Így könnyen berögzül, hogy mely számok adják az 5-ös szám bontását.
ÚJ
LER5552

A csipeszes kukacos ügyességi játék 5=1-ben játék.
A világújdonságnak számító 3 ujjas csipesz fejleszti a finommotorikát, miközben a szerencsekerék állása szerinti színt kell kiválasztani a kukacok közül és betenni a megfelelő színű kosárba.

Szortírozás, matematika, kritikai gondolkodás elsajátítása még amit nyújt a játék, persze valóban játékos formában.

8354

Hol van a kisegér? A vödörben elbújt. Add meg az öt állatka elhelyezkedését, megfigyelve az öt elemet a képen. Ez a szórakoztató és könnyű játék megtanítja a gyermekeket a tárgyak térbeli tájékozódásra, a térlátásra. Szókincs fejlesztő a  fent, lent, mögött, felette, alatta és más hasonló szavakat használva, a gyermekkel együtt játszva.