Technikai okok miatt  MÁRCIUS 6-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

Tanuló óra játszószőnyeg - Time Activity Mat
Tanuló óra játszószőnyeg - Time Activity Mat
19 490 Ft

Tanuló óra játszószőnyeg - Time Activity Mat

A Játszószőnyeg az analóg óra megtanulásához egy innovatív és interaktív tanulási eszköz, amelynek segítségével a gyerekek aktív módon sajátíthatják el az analóg óra leolvasását. A szőnyeg különböző színű óramutatókkal van ellátva (piros – óramutató, kék – percmutató), így könnyedén megkülönböztethetőek az óra és a percek közötti különbségek.

A készlet része még  4 darab felfújható kocka, melyek piros és kék színekkel vannak ellátva, a piros az órákat, a kék pedig a perceket jelöli. A játék lényege, hogy a gyerekek a kockákkal való dobás után beállítják az óramutatókat a kockákkal kidobott időt megjelölve. Ezáltal játékos és interaktív módon fejleszthetik az idővel kapcsolatos ismereteiket.

A nagy négyzet alakú szőnyeg további játéklehetőségeket is kínál az idővel kapcsolatos tanuláshoz. A szett magyar nyelvű játékleírással, ötletekkel és 20 aktivitás kártyával rendelkezik, amelyek segítik a gyerekeket az óra tanulásában. A szőnyeg könnyedén felhelyezhető a falra is, hiszen fűzőlyukakkal van ellátva.

A játék nem csupán az analóg óra leolvasását segíti fejleszteni, hanem matematikai készségeket, koncentrációt, kis- és nagymotoros mozgást is fejleszt. A szett ideális 5 éves kortól, így megfelelő kihívást és szórakozást nyújt a kisgyermekek számára az óra tanulásában.

19 490 Ft
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor
Márka:
Learning Resources
Cikkszám:
LER2981
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek