NumberBlocks 1-10 Számfölde foglalkoztató készlet
NumberBlocks 1-10 Számfölde foglalkoztató készlet
13 990 Ft

NumberBlocks 1-10 Számfölde foglalkoztató készlet

A Numberblocks 1-10 foglalkoztató készlet többszörösen díjnyertes termék.
A Numberblocks játék  igazi  szórakozás a számokkal.

A játék nagyon átgondolt  módon segíti a számok tanulását úgy, hogy közben azok minden fontos tulajdonságát megismerhetik (pl. 2, ami páros szám, aki sosincs egyedül stb.), a kockák egymásba építése révén a számképek közvetlenül kapcsolódnak a számok mögött rejlő konkrét mennyiségekhez (számfogalom kialakulása).

Segít megismerni a szortírozást, csoportosítást, a páros és páratlan számokat, növekvő és csökkenő sorozat megismerését.

A kockák összerakása természetesen fejleszti a kézügyességet is.

Könnyedén megépítheted a Numberblocks Számfölde rajzfilm sorozat karaktereit. A készletben levő matrica készletettel pontosan olyanra varázsolhatod a számkockákat, ahogyan a sorozat epizódjaiban is megismerted őket. A kockákat tetszőlegesen rendezgetheted, szétszedheted és újra építheted, a matricázott oldalt  pedig bármilyen  irányba forgathatod, így a sorozatban feltűnő összes karaktert összeépítheted.

A Cbeebies 90 epizódból álló NumberBlocks sorozatát keltette életre a Learning Resources.

Az animációs filmet az angliai  matematika oktatási társaság tervezte, úgy, hogy a világ minden táján használni lehessen a tanítás során.

A sorozat az egymásra mindig számítható barátokról szól, vidám dalokkal, bájos figurákkal. Ez egy olyan varázslatos animációs kaland, melynek során a gyermek megismeri a számfogalmat és tényleg  bevésődik az elméjébe ez az alapvető ismeret.

5 szintből áll: számok 5-ig, 10-ig, 20-ig, 50-ig és 100-ig.

Nem angol anyanyelvűek számára a haszon még erőteljesebb, mert a nyelvet is könnyebben megtanulják az animációs sorozat nézői.

A gyerekeket elbűvölik ezek a filmek és észre sem veszik, hogy közben mennyi mindent tanulnak.

Ezek után már nem kérdés, hogy szívesen fognak majd játszani a NumberBlocks játékokkal és a siker az iskolában garantált lesz majd.

 

A you tube-on rengeteg epizód megtekinthető ingyenesen.
Ajánlani tudjuk a Learningblocks.tv oldalt, ahol letölthető fejlesztő anyagot is találsz az epizódok melett. Erről az oldalról eljutsz a Spotify-on levő Numberblocks dalokhoz is. A siker garantált lesz a nyelvtanulásban, ha útközben is hallgatjátok a dalokat.

Hamarosan a Netflix Számfölde néven fogja magyarul megjeleníteni a sorozatot.

13 990 Ft
Részletek

A készlet 15 kétoldalú feladatkártyát (összesen 30, a sorozat epizódjaihoz kapcsolódó feladattal), 100 Mathlink kockát (10 színben), CBeebise karakter matricákat tartalmaz, valamint magyar nyelvű leírást, játékötletekkel.

A kockák mérete 2 x 2cm. A csomagolás mérete: 28cm x 21cm. 

3 éves kortól ajánljuk.

Nézd meg a többi Numberblocks játékunkat és a Numberblobs számoló készletet.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor
Márka:
Learning Resources
Cikkszám:
LSP0949
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek