NumberBlocks 1-10 Számfölde foglalkoztató készlet
NumberBlocks 1-10 Számfölde foglalkoztató készlet
12 790 Ft
ÚJ

NumberBlocks 1-10 Számfölde foglalkoztató készlet

A Numberblocks 1-10 foglalkoztató készlet többszörösen díjnyertes termék.

A játék nagyon átgondolt  módon segíti a számok tanulását úgy, hogy közben azok minden fontos tulajdonságát megismerhetik (pl. 2, ami páros szám, aki sosincs egyedül stb.), a kockák egymásba építése révén a számképek közvetlenül kapcsolódnak a számok mögött rejlő konkrét mennyiségekhez (számfogalom kialakulása).

Segít megismerni a szortírozást, csoportosítást, a páros és páratlan számokat, növekvő és csökkenő sorozat megismerését.

A kockák összerakása természetesen fejleszti a kézügyességet is.

Könnyedén megépítheted a Numberblocks Számfölde rajzfilm sorozat karaktereit. A készletben levő matrica készletettel pontosan olyanra varázsolhatod a számkockákat, ahogyan a sorozat epizódjaiban is megismerted őket. A kockákat tetszőlegesen rendezgetheted, szétszedheted és újra építheted, a matricázott oldalt  pedig bármilyen  irányba forgathatod, így a sorozatban feltűnő összes karaktert összeépítheted.

A Cbeebies 90 epizódból álló NumberBlocks sorozatát keltette életre a Learning Resources.

Az animációs filmet az angliai  matematika oktatási társaság tervezte, úgy, hogy a világ minden táján használni lehessen a tanítás során.

A sorozat az egymásra mindig számítható barátokról szól, vidám dalokkal, bájos figurákkal. Ez egy olyan varázslatos animációs kaland, melynek során a gyermek megismeri a számfogalmat és tényleg  bevésődik az elméjébe ez az alapvető ismeret.

5 szintből áll: számok 5-ig, 10-ig, 20-ig, 50-ig és 100-ig.

Nem angol anyanyelvűek számára a haszon még erőteljesebb, mert a nyelvet is könnyeben megtanulják az animációs sorozat nézői.

A gyerekeket elbűvölik ezek a filmek és észre sem veszik, hogy közben mennyi mindent tanulnak.

Ezek után már nem kérdés, hogy szívesen fognak majd játszani a NumberBlocks játékokkal és a siker az iskolában garantált lesz majd.

 

A you tube-on rengeteg epizód megtekinthető ingyenesen.

Hamarosan a Netflix Számfölde néven fogja magyarul megjeleníteni a sorozatot.

12 790 Ft
Részletek

A készlet 15 kétoldalú feladatkártyát (összesen 30, a sorozat epizódjaihoz kapcsolódó feladattal), 100 Mathlink kockát (10 színben), CBeebise karakter matricákat tartalmaz, valamint magyar nyelvű leírást, játékötletekkel.

A kockák mérete 2 x 2cm. A csomagolás mérete: 28cm x 21cm. 

3 éves kortól ajánljuk.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3-6 éves kor
Márka:
Learning Resources
Cikkszám:
nb001
Hasonló termékek