Djeco

Ha Franciaországban élnénk, akkor nem kellene bemutatni a Djeco céget, mert olyan hosszú múltra tekint vissza, hogy már a mai nagypapák és nagymamák is ismerték ezt a márkát gyermekkorukban. A 60-as években négy, játékoknak járó Oscar díjat nyertek el a termékek.
Egy anyuka, Véronique Michel-Dales volt, aki korát megelőzően céget alapított és fejlesztőjátékot kezdett gyártani, amit saját kisfián tesztelt le először. A cég nevét a gekko gyíkról kapta. 
Idővel a felnövekvő örökös vette át a céget és 
 egy olyan művészi látásmód birtokában, amely szokatlan volt a játékiparban, megtervezett egy sor fejlesztőjátékot. Fa és karton kirakókat, gyerekjátékokat, majd később kártya- és táblás játékokat. 2007-ben a kézműves készletek piacra dobása a  kreatív időtöltést igazán izgalmassá tette.
Mára már több mint 60 országban játszanak a gyermekek a Djeco  minőségi játékaival, melyek mind a gyártást, mind a designt illetően igazodnak korunk igényeihez a folyamatos újítások, fejlesztések révén.
A design tervezői igazi művészek, ezért a Djeco rövid leírása a "Játék és művészet". A gyermekek esztétikai érzékét is nevelik a Djeco fejlesztő, kreatív játékai.


480termék