Barkácsolás

Nézet:
Sorrend:
KT00-001
Ismerkedj meg a Makedo készlettel! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd. A lehetőségeknek csak a fantázád szabhat határt. Készítsd el a jelmezedet! Építsd meg a játszóházadat! Mindezt biztonságosan, nem szükséges szúró-vágó szerszám a Makedo kellékeinek használatához....
ÚJ
BP01-001

Készítsd el a saját jelmezedet. Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.

A kellékeket tovább színezheted, hogy saját karaktert adj az alkotásodnak és a jelmezednek.

ÚJ
BP02-001
Készítsd el a saját házi kedvencedet. Készítsd el a saját jelmezedet! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.
ÚJ
BP03-001
Készítsd el a sajátrobotodat! Készítsd el a saját jelmezedet! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.