Technikai okok miatt  MÁRCIUS 6-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

Makdo Készlet 30 főre - Kit for Thirty
Makdo Készlet 30 főre - Kit for Thirty
25 680 Ft

Makdo Készlet 30 főre - Kit for Thirty

Ezzel a készlettel és a háztartásban található csomagolóanyagokból, dobozokból, papírpoharakból, műanyag flakonokból és kupakokból most 30 gyermek készíthet egyedi játékot magának.

Csoportos Makedo készlet kreatív fejlesztő foglalkozásokra. Ismerkedj meg a Makedo készlettel! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd. A lehetőségeknek csak a fantázád szabhat határt. Készítsd el a jelmezedet! Építsd meg a játszóházadat! Mindezt biztonságosan, nem szükséges szúró-vágó szerszám a Makedo kellékeinek használatához.

A lehetőség határtalan. Babaháztól kezdve robot, autó, bábszínház  és még sok minden más készülhet a szerepjátékokhoz. Az elkészült alkotást egyedivé lehet tenni festéssel, filctollal dekorálva, vagy színes papírból készített elemekkel lehet a végső formát megadni a műnek.

A Makedo Find & Make készlet tartalmazza mindazokat az eszközöket, újrahasználható csatlakozókat  melyekre szükség van az újra hasznosított anyagokból a kretatív építéshez.
A készlet alkatrészei újra felhasználhatóak, így egy következő alkalommal más játékok is készíthetőek az elemekkel.

A kapcsokkal két vagy akár több anyag is rögzíthető egymáshoz. A fűrészen található lyukasztóval kialakított nyílásokon tolja keresztül a kapocs szögre emlékeztető felét, majd a koronggal rögzítse egymáshoz az alkatrészeket. A zsanérral ajtók, ablakok, stb. nyitható, mozgatható módon kapcsolhatóak egymáshoz. A zsanér két felének összenyomásával különböző szögekben rögzíthető, így a különböző építőanyagok fix szögben is összeállíthatóak. A zsanér rögzítéséhez is a kapcsokat használja. A kapocs szétszedéséhet a korong felhajló peremét enyhén nyomja össze.

Fontos! A játékos újrahasznosításra az anyagokat csak tisztán alkalmazza, az éles, sérülést okozó anyagokat kerülje!

25 680 Ft
Részletek

A doboz tartalma:

 • 300 db szög
 • 300 db korong
 • 75 db zsanér
 • 10 db fűrész

Egyéb szükséges kellékek:

 • Kartondobozok
 • Műanyag tartályok
 • Műanyag flakonok
 • Papírcsészék, papírtányérok
 • Kupakok, műanyag fedők
 • Szövetdarabok
 • Régi CD-k

Fontos! A játékos újrahasznosításra az anyagokat csak tisztán alkalmazza, az éles, sérülést okozó anyagokat kerülje!
Figyelem! 3 év alatt nem ajánlott. Apró, lenyelhető darabokat tartalmaz. A készlet megfelel az EN-71 szabvány előírásainak. Egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor, 10 éves kor, 11 éves kor, 12 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
9343207000031
Cikkszám:
KT30-001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek