Sport karóra - Stádium - Stadium hero
Sport karóra - Stádium - Stadium hero
13 190 Ft
ÚJ

Sport karóra - Stádium - Stadium hero

A sportos és elegáns analóg  kvarcóra  kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén leolvasható legyen az idő, a jól elkülönülő percekkel és órákkal, valamint jól megkülönböztethető mutatókkal.

Az óra motorja a japán Miyota 2035 óramű, amelynek köszönhetően a mutatók mozgása csendes és pontos. Emellett az óra rendelkezik ütésálló tokkal, ami növeli a tartósságát, valamint 5 bar vízállósággal, amely lehetővé teszi az esőben való használatot és akár úszást is.

Az óra egy SR626SW elemmel működik, amely tartozékként jár az órához, így azonnal használatba vehető.

Jellemzők:

  • 2 év garancia.  Az óra magabiztosan kínál 2 év garanciát, amely növeli a vásárlók bizalmát az óra minősége és megbízhatósága iránt.

  • Ütésálló tok. Az ütésálló tok biztosítja az óra ellenállóságát az esetleges ütésekkor vagy ütődésekkor, így hosszú távon is megbízhatóan szolgál.

  • Elemet tartalmaz. Az óra csomagja tartalmazza az SR626SW elemet, így a vásárlók azonnal élvezhetik az óra funkcionalitását.

  • Vízálló 5 barig. Az óra 5 bar nyomásig vízálló, ami sokoldalú használatot tesz lehetővé, beleértve az esős napokat és a vízben való tevékenységeket.

Kellems színösszeállítású, férfias karóra fiataloknak vagy akár sportos idősebbeknek is.

13 190 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 1 db kvarcóra állítható textilszíjjal
  • 1 db elem
  • 1 db használati utasítás

Méretei: 3,8 x 0,8 x 21,5 cm

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
fiú
Ajánlott életkor:
7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor, 10 éves kor, 11 éves kor, 12 éves kor, 13 éves kor, 14 éves kor, 15 éves kor, 16 éves kor
EAN vonalkód:
3070900004702
Cikkszám:
DD00470
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek