Kártyajáték - Szélsebesen - Mysterix-Djeco
Kártyajáték - Szélsebesen - Mysterix-Djeco
3 560 Ft

Kártyajáték - Szélsebesen - Mysterix-Djeco

Vizuális megfigyelést fejlesztő kártyajáték a Djecotól.
Fel kell fedezni a kakukktojást a kártyán levő ábrák halmazából. A gyerekek inkább azonosságokra tudnak jobban koncentrálni, ezért hasznos segítség ez a játék, ami viszont a különböző dolgok felismerését gyakoroltatja.

A Djeco kártyajáték, MYSTERIX, 4-12 éves ajánlott korosztálynak készült. 2-5 játékos játszhatja egyszerre. A játék tartalmaz 54 kártyát, amelyek 9 különböző mintát ábrázolnak, mindegyik mintából 6 kártya található a pakliban. A játék célja a leggyorsabban megtalálni a minták között rejtőző kakukktojásokat, vagyis apró tárgyakat vagy állatokat.

Az előkészületek során a 54 kártyát megkeverik és lefelé fordítva a pakliba helyezik az asztal közepére. A játék a legidősebb játékostól kezdve az óramutató járásával megegyező irányban halad. Minden játékos figyel, amikor az első játékos felfordítja és oldalra teszi a pakli legfelső lapját, hogy mindenki jól láthassa.

Minden játékos egyszerre próbálja megtalálni a kakukktojást a kártyán, amely nem illik a kártya témájához. Az első játékos, aki rábök az ujjával a kakukktojásra, hangosan megnevezi, például "nyúl", "cipő", stb.

Ha a játékos valóban megtalálta a kakukktojást, elnyeri a kártyát, amit maga elé tesz, és a következő játékos fordít egy újabb lapot. Ha a játékos tévedett és egy olyan ábrára mutatott, ami a téma része, akkor a többi játékos folytatja a keresést nélküle. A tévesztő játékos újra próbálkozhat a következő lapnál.

Fontos megjegyzés, hogy ha egyik játékos sem találja meg a kakukktojást, akkor azt a kártyát ki kell venni a játékból. A következő lapot felfordító játékos mindig megvárja, amíg minden játékos felkészül, majd felfordít egy újabb lapot a pakliból. A játék így folytatódik, amíg az összes kártyát fel nem fordították.

A játék végén, amikor már nincs több kártya a pakliban, a játék befejeződik, és az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát sikerült megszereznie. A MYSTERIX játék izgalmas és gyors reakciókat igénylő kártyajáték, amely fejleszti az észlelést

3 560 Ft
Részletek

Tartalma:

54 db kártyalap
1 db útmutató

Doboz méretei: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Játékleírás ide kattintva!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900050969
Cikkszám:
5096
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek