Trafficars - Előzz a számokkal!- káryajáték- matematikai fejlesztő játék

Autóskártya, ahol az lesz a menő, barátságban vagy a számokkal, menyiségekkel az 50-es számkörig.

3 játék módban lehet játszani. Mindig a játékosok ismeretétől függően 25-ös vagy 50-es számkörben.

Memóriajáték- akár már 5 éves kortól is be lehet szállni  a játékba.

A cél a szám szomszédodra vadászni. Két kártyát fordít fel a játékos. Ha sikerült kettő számszomszédot találni, akkor újabb próbálkozás jöhet. Egészen addig, amíg a felhúzott kártya nem lesz  számszomszéd.

 

Előzz! A játékot 7 éves kortól ajánljuk. A sakát kártyáidtól úgy tudsz megszabadulni, ha be tudod illeszteni a sorba. Ha szemfüles vagy, előbb is sorra kerülhetsz és előzhetsz, ha előbb észre veszed a lehetőséget.

 

Csúcsforgalom. 8 éves kortól játszható taktikai játék. Felnőttek számára is kihívást jelenthet.

A játékban három sorba kell letennie a kártyát, mintha forgalmi dugó lenne. Viszont nem lehet túl hosszú a kocsisor, meet az büntetéssel jár.

 

A kártya fejleszti a koncentrációt, a gyors gondolkodást, a memóriát, a kétjegyű számok ismeretét, a sorozatok gyakorlati alkalmazását, a logikus gondolkodást.

 

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

 

 

 

 

 

 

4 790 Ft
Részletek
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor
Márka:
The Brainy Band
Cikkszám:
BB-001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek