Minden SZÁMHÁZAK fejlesztőjáték óvodásoknak termék vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Jelen akció visszavonásig érvényes. A szállítási módoknál a pénztárban  az utolsó választási lehetőség lesz a csak  erre a termékre vonatkozó egyedi szállítási kedvezmény. A Számházak mellett  más termék vásárlása esetén is megmarad az ingyenes szállítás

 Splittissimo - Tört a fejed! társasjáték
Splittissimo - Tört a fejed! társasjáték
5 990 Ft

Splittissimo - Tört a fejed! társasjáték

A törtekkel segít megbarátkozni ez a kártyajáték. Ha lehet, ne éhgyomorra álljunk neki játszmának, mert ínycsiklandozó képek segítenek a megértésben.

5 990 Ft
Részletek

 

Egyedül is játszható, nem csak társasként.

Az egyszerű játékot azok a gyerekek is játszhatják, akik még nem ismerik a törtek fogalmát, ill. azok számtani megjelenítését, így már 6 éves kortól ajánljuk.

Az alapjáték 8 éves kortól, míg a nehezített pályát 10 éves kortól érdemes játszani, figyelembe véve természetesen a játékosok matematikai jártasságát és képességeit.

A Splitissimo segítség a törtek gyakorlati alkalmazásához, az arányosság megértésében, a törtekkel való műveletek  vizuális szinten történő elvégzésében.

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

 

 

 

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
6-9 éves kor
Márka:
The Brainy Band
Cikkszám:
CCRS1788-4126
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek