Djeco Társasjáték - Twist up
Djeco Társasjáték - Twist up
3 960 Ft

Djeco Társasjáték - Twist up

A csapattársak utasításai alapján a játékosoknak újra kell alkotniuk a mintakártyát, figyelve az állatok elhelyezkedésére és a színes háttérre. A jó kommunikáció a siker kulcsa! Ajánlott 6-99 éves kor között.

A csapatok egyik játékosa megpróbálja elmagyarázni a társának, hogy az adott feladatkártyán látható állat hol és miként helyezkedik el. Az „aktív játékos” természetesen nem láthatja a feladatkártyát, a „mesélő” pedig nem érhet az állat- és színkártyákhoz.

Játékleírás:

 1. Alkoss 2 vagy 3 csapatot, minden csapatnak 2-2 játékosa van. Az egyik játékos a "mesélő", aki az instrukciókat adja, a másik pedig az "aktív játékos", aki végrehajtja a feladatot. A szerepek körönként cserélődnek. Minden csapat kap egy 9 darabból álló állatkártya és egy 9 darabból álló színkártya szettet. A csapattagok egymással szemben helyezkednek el.

 2. A feladatkártyákat képpel lefelé pakolják egy pakliba az asztal közepére.

 3. A játék kezdetekor a csapatok "mesélői" egyszerre húznak egy feladatkártyát, amit csak ők néznek meg. Az "aktív játékosok" nem láthatják a kártyákat. Amikor mindenki készen áll, egy kezdő jelzésre elkezdődik a játék.

 4. A "mesélők" párhuzamosan és egyszerre adják át a legfontosabb információkat a társuknak, akik megpróbálják helyesen összeilleszteni az állat- és színkártyákat.

 5. Fontos, hogy a "mesélő" a helyes irányba tartsa a feladatkártyát, különben az állatkák rossz irányba fognak mutatni.

 6. Csak a "mesélő" szólalhat meg, az "aktív játékos" figyel és cselekszik, de semmilyen kérdést nem tehet fel a pontosítás érdekében.

 7. Amikor egy csapat befejezi a feladványt, a kör véget ér, és az eredményt ellenőrzik a feladatkártya segítségével:

  • Ha a megoldás helyes, a csapat megkapja a feladatkártyát.
  • Ha a megoldás hibás, a csapat elveszít egy korábban megszerzett feladatkártyát, és az aktuális kártya visszakerül a pakliba.

 

3 960 Ft
Részletek
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 8-99 éves kor
Anyaga:
keménykarton
Doboz méret:
10,5x21,5x4 cm
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085411
Cikkszám:
8541
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek