Djeco Társasjáték - Színlépegetős - Little circuit
Djeco Társasjáték - Színlépegetős - Little circuit
6 990 Ft

Djeco Társasjáték - Színlépegetős - Little circuit

A Djeco little társasjáték sorozatának tagja. Egyik legkedveltebb Djeco termék ez a sorozat.

Valóban az egészen kicsik számára készült szórakoztató és fejlesztő társasjáték, már 2 éves kortól ismerkedhetnek a gyerekek a színekkel és szabályokkal.  Segíti őket abban, hogy kialakuljon a szabálytudat. A dobókockán virág, méhecske és színek vannak. Ennek megfelelően kell majd lépegetni. Mivel nem kell számolgatni, ez teszi alkalmassá arra, hogy az első társasjáték legyen a gyermeked számára.

A játék 2-4 játékos részére tervezett, és egy játékidő 10 percet vesz igénybe. A játék tartalmaz 4 állatfigurát (kutyát, macskát, bocit és nyulat), valamint egy 6 puzzle-részből álló játéktáblát, ahol mindegyik puzzle 5 mezőt tartalmaz. Továbbá tartalmaz még 15 számlálókorongot.

A játék előkészületei során a játéktábla részeit össze kell illeszteni, hogy egy ösvényt alkossanak. A játékosok kiválasztanak egy-egy állatfigurát, és a tábla elejére helyezik (a sárga mező elé). A játék célja az, hogy az általuk kiválasztott állatot először juttassák el az ösvény végére.

A játék menete az óramutató járásával ellentétes irányban halad. A legfiatalabb játékos dob a dobókockával. A dobás eredményétől függően a következő lehetőségek fordulhatnak elő:

  • Ha a dobókocka egy színes oldalán áll meg, a játékos a következő dobókocka által mutatott színű mezőre helyezi az állatfiguráját. Ha az adott szín már foglalt, akkor az első üres dobókocka által kijelölt színű mezőre kell lépnie.

  • Ha a dobókocka virágot mutat, a játékos a következő üres mezőre léphet, amely azonos színű, mint a mező, amelyen jelenleg áll.

  • Ha a dobókocka méhecskét mutat, a játékosnak sajnos vissza kell lépnie az első olyan  mezőre, amely azonos színű, mint az a mező, amelyen jelenleg áll.

A játék célja az, hogy először lépjenek arra a mezőre, amely négy színből áll az ösvény végén. A győztes egy nyereménykorongot kap, és a játék újra kezdődhet. Az a játékos nyer, aki először gyűjt össze 3 nyereménykorongot.

 

6 990 Ft
Részletek

Nézd meg a videót!

A doboz tartalma:

  • 4 db állatfigura (kutya, macska, boci és nyúl)
  • 6 db puzzle-részből álló óriás játéktábla (1 puzzle-n 5 mező található)
  • 15 db számlálókorong
  • 1 db dobókocka

A doboz mérete: 21,5 x 21,5 x 5 cm

 Letölthető játékszabály!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2 éves kor, 3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085503
Cikkszám:
8550
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek