Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing- Djeco
Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing- Djeco
7 560 Ft

Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing- Djeco

A népszerű Djeco little sorozat tagja a játék. 2 és fél éves kortól használható. Gyermeked első társasjátéka lehet, mivel nem kell számolgatni a lépéseket..

A kis békák vízililiomokon egyensúlyoznak. Vigyázat, nehogy beleessenek a tavacskába! Egy játék, mely segíti a kommunikációt a kisgyerekek és a szüleik között.

A játék előkészületei során össze kell állítani a tavacskát és középre kell helyezni az asztalon, hogy minden játékos könnyen hozzáférhessen. Az összes többi játékelemet helyezzétek az asztalra (oszd szét őket annyi részre, ahányan játszotok).

A játékosok életkorától függően kevesebb vagy több liliommal és virágszárral játszhattok. Például a legkisebbeknél elegendő lehet 4 szár és 4 liliom a játékhoz. Ahogy a gyerekek ügyesebbek lesznek, nehezíthetitek a játékot nagyobb elemszámmal.

A játékszabály szerint a játék elemeit a következő sorrendben kell elhelyezni a táblára: szár, vízililiom, szár... egészen addig, amíg nincs több virág vagy szár. Végül a békát kell a "torony" tetejére helyezni.

A játék menete a legfiatalabb játékossal kezdődik. Egy virágszárat helyez a tavacskára (oda, ahol a víz fodrozódik). Ezután a következő játékos döntheti el, hogy helyez-e le egy újabb szárat vagy egy liliomot a már lerakott szárra (csak 4 szárat lehet a tóba helyezni).

Ki lesz a nyertes? Ha az összes elemet felhasználtátok, és minden virág és szár a tavacskában nő, véget ér a játék. Az utolsó lépésként próbáljátok feltenni a békákat a torony tetejére, de óvatosan, nehogy eltörjön a virág a súlyuk alatt! Ha sikerül, minden játékos kap egy "győzelem pontot", egy kis szitakötőt!

Aki ledönt egy elemet, az veszti el a játékot. Ügyeljetek arra is, hogy ne lökjetek meg az asztalt!

Idősebb gyerekek számára játékvariáció lehet, hogy a cél az, hogy minél magasabb virágot építsenek. Ehhez helyezzetek 1-2 vagy akár három békát a tavon látható karikákra. Ez korlátozza azon karikák számát, ahonnan elkezdhetitek a vízililiomok "növesztését", így magasabbra kell tornyoznotok a virágokat.

7 560 Ft
Részletek

Letölthető játékszabály, ide kattintva!

 

Játékosok száma: 2-4

 

A doboz tartalma:       

  • 4 db békafigura
  • 1 db tavacska (mely két puzzle-darabból áll),
  • 12 db fa henger (virágszár),
  • 12 db vízililiom (virág),
  • 12 db pontszámláló lapocska
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor
Anyaga:
fa, műanyag
Doboz méret:
21,5x21,5x5 cm
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085541
Cikkszám:
8554
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek