Pita készítő -  csipeszes játék- Cyrus & Lena - Make pitas with a menu -Djeco
Pita készítő - csipeszes játék- Cyrus & Lena - Make pitas with a menu -Djeco
5 390 Ft

Pita készítő - csipeszes játék- Cyrus & Lena - Make pitas with a menu -Djeco

Egy csinos mediterrán ízeket tartalmazó fadobozban a gyerekek egy menü segítségével pitéket készíthetnek a Djeco pita készítő játékával.

A szerepjátékok és az utánzásos játékok fontosak a gyermekek életében, mivel lehetőségük lesz a különböző gondoskodó szerepek gyakorlására, valamint  az "én is tudom" érzésének megtapasztalására.

Emellett a szerepjátékok nagyszerű fejlesztő eszközök, amelyek segítségével fejleszthető  a kommunikáció, bővíthető a szókincs.

Ezzel a játékkal és gyakoroltatható a sorrendiség fontossága, valamint még számos más fejlesztési és játék lehetőségre is mód  nyílik.

A pita készítő játék egy praktikus tárolódobozban érkezik a Djeco-tól, amelynek dobozát megfordítva azonnal használható tálaló felületet kapunk.

A menükártyákon a feltétek sorrendje és a fejlesztési célok is fel vannak tüntetve. A gyerekek bűbájosak, amikor elkészítik a pitát, figyelik, ahogy a szülők elfogyasztják a kész ételt. Örömük határtalan, hogy sikerült valami finomat és hasznosat készíteniük. A pita készítő játék kipróbálása igazi örömforrás, amikor elkészül a házi pita és finomságokkal lehet megtölteni.

5 390 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 2 db pita töltelék 
  • 9 db filcfigura (4 saláta, 1 sonka, 1 ketchup, 1 majonéz, 2 pita)
  • 1 db csipesz
  • 1 db menü 
  • 1 db fadoboz

Doboz méretei: 20 x 17 x 3 cm

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900055001
Cikkszám:
5500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek