Párosító puzzle - Kié a tojás, 12 db-os - Funny eggs -Djeco
Párosító puzzle - Kié a tojás, 12 db-os - Funny eggs -Djeco
3 480 Ft

Párosító puzzle - Kié a tojás, 12 db-os - Funny eggs -Djeco

A Meglepetés Párosító Puzzle egy szórakoztató és fejlesztő játék, amely már 2 éves kortól ajánlott. Célja, hogy a gyermek párosítsa az állatot a hozzá tartozó tojással, majd felfedje a tojásban rejtőző fiókát. A nagy puzzle elemek könnyen megfoghatóak és a gyermek könnyen helyükre tudja rakni őket. A játék furfangos módon kettő tevékenységet rejt  magában, egy klasszikus párosító puzzle-t és egy rejtett képet, így dupla szórakozást nyújt. Minden tojásban egy meglepetés fióka található, aminek a felfedezéséhez  a tojást ketté kell választani, vagyis fel kell billenteni a tojás felső részét, amely még nagyobb izgalmat ad a tevékenységhez. Így előbújik a fióka. A gyermek hamar meg fogja tanulni, hogy nem csak a csibe lesz a tojásból.

A játék segíti a gyermeket a megfigyelés, formafelismerés és egyeztetés fejlesztésében. A puzzle Montessori elven készült, így csak a megfelelő irányban elhelyezett darabkák alkotják a tökéletes puzzle-t, amely lehetőséget ad az önjavításra.

A játék praktikus, színes dobozával és fogantyújával könnyen hordozható.

A termék FSC®-tanúsítvánnyal rendelkezik,  papírból és kartonból készült. 

Meglepetés, Párosító Puzzle egy kiváló ajándék lehet azoknak a szülőknek, akik szeretnének egy olyan játékot vásárolni, amely szórakoztató és fejlesztő egyszerre.

3 480 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 6 db kép kirakó (12 db párosító puzzle)

A csomagolás méretei: 18 x 12 x 2 cm

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2 éves kor, 3 éves kor, 4 éves kor
Anyaga:
kemény karton
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900081932
Cikkszám:
8193
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek