Memória társasjáték - Oszkár és Max - Oscar & Max-Djeco
Memória társasjáték - Oszkár és Max - Oscar & Max-Djeco
5 960 Ft

Memória társasjáték - Oszkár és Max - Oscar & Max-Djeco

Memória társasjáték a Djecotól 4 éves kortól 12 éves korig.

Vajon ki fogja a legtöbb alkalommal kitalálni, hogy a zebra, a víziló vagy éppen a papagájt rejti a lefordított korong? 4 éves kortól felső korhatár nélkül játszható.

A játék célja, hogy a lehető legtöbb állatkorongot gyűjtsük össze.

Az előkészületek során az állatkorongokat képpel lefelé terítjük szét az asztalon, a játékosok előtt. A játéktáblát a korongok mellé helyezzük.

A játék menete a következő: A legfiatalabb játékos kezd, és az óramutató járása szerint folytatódik a játék. A játékos kiválaszt egy korongot, rámutat az ujjával, és megpróbálja kitalálni, hogy melyik állat rejtőzik a korong túloldalán, például egy zebra, egy víziló vagy egy papagáj. Ezután megfordítja a korongot.

  • Ha a játékos eltalálta az állatot, akkor megszerezheti a korongot és maga elé teheti. Ezután következik a következő játékos.

  • Ha a játékos nem találta el az állatot, akkor a korongot a dzsungeltábla közepére helyezi képpel lefelé. A további állatkorongokat is a középre kell helyezni az előző korongra.

Ha a megfordított korongon Oszkár, az oroszlán látható, a játékos leteszi Oszkárt a dzsungeltábla szélén látható körök egyikére. Ezután megpróbálhatja megszerezni a tábla közepén tornyosuló állatkorongokat. Megfogja a legfelső korongot, megpróbálja kitalálni, melyik állat van rajta, majd megfordítja.

  • Ha eltalálta az állatot, megszerzi a korongot és folytatja ugyanezzel a módszerrel a következő állatkoronggal. Ha a játékos téveszt, visszahelyezi az adott korongot, és a következő játékos következik.

  • Ha a megfordított korongról Max, a jelzőoroszlán látható, akkor a korongok szétterülnek az asztalon, és újra fejjel lefelé kell elhelyezni őket. Ezután a következő játékos jön.

A játék véget ér, ha elfogynak az asztalról a korongok, vagy ha mind a hat oroszlán elfoglalta helyét a dzsungeltáblán. A játékosok megszámolják a korongjaikat, és a nyertes az lesz, aki a legtöbb korongot gyűjtötte össze.

 

5 960 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 1 játékmező
  • 37 fafigura (10 zebra, 10 víziló, 10 papagáj, 6 Oscar, az oroszlán, 1 Max, a majom)
  • 1 db útmutató füzet

Doboz méretei: 10,5 x 21,5 x 4 cm

 

Letölthető játékleírás ide kattintva!

Adatok
Ajánlott életkor:
4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor, 10 éves kor, 11 éves kor, 12 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085756
Cikkszám:
8575
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek