Technikai okok miatt  MÁRCIUS 6-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

Logikai játék - Rabulejtő - Dungeon logic-Djeco -Djeco
Logikai játék - Rabulejtő - Dungeon logic-Djeco -Djeco
6 960 Ft

Logikai játék - Rabulejtő - Dungeon logic-Djeco -Djeco

Szabadulós logikai játék. Egyszemélyes módon is játszható, de társas változatban is.

A dominóhoz hasonló logikával a kártyákkal kell felépíteni az utat, hogy a játékos kijusson a veszélyes dzsungelből.

4 növekvő henézségi fokozatban játszható.

Fejleszti a logikus gondolkodást, a térlátást, a problémamegoldó képességet, türelmet.

A Dungeon Logic egy logikai játék, amely egy elhagyatott vártornyban játszódik. Célod az, hogy megtaláld az utat a bejárattól a kijárathoz a dominó-elv alapján.

A játék tartalmaz egy játéktáblát, különböző kártyákat (bejárat, kijárat, akadályok, átjárók, speciális átjárók) és feladatkártyákat négy nehézségi szinten (könnyű, közepes, nehéz, nagyon nehéz). Az ajánlott életkor 8-99 éves.

A játék előkészítésekor helyezd el a játéktáblát az asztal közepén, mellé pedig helyezd el a bejárat és kijárat kártyákat, valamint az akadályokat (falak, sárkányok, zárt ajtók, zárt ládikók). A "speciális átjáró" kártyákat válaszd szét a többitől (lovagok, kulcsok, nyitott ládikók), és tedd melléjük a feladatkártyákat.

A játék menete: Húzz egy feladatkártyát, ami meghatározza a bejárat, kijárat pozícióját, az alkalmazandó kártyákat és akadályokat (zárt ajtók, sárkányok, falak, zárt ládikók), amelyeket a speciális átjáró kártyák segítségével lehet leküzdeni.

Az utat az "átjáró" kártyákkal kell építened, hogy összekösd a bejáratot a kijárattal. Fontos, hogy az egymás mellé kerülő ajtók színe megegyezzen, mind a bejáraton, mind a mellé kerülő kártyán. A kártyákat nem lehet elforgatni, az ajtókat nem lehet "fejük tetejére" vagy oldalra fektetni, és a kártyákat a játéktábla megfelelő mezőire kell elhelyezni. Az utolsó kártyát a "kijárat" kártyára kell helyezni.

A játék célja, hogy a megadott feladatkártyák alapján megépíts egy utat a bejáratról a kijárathoz a kártyákat helyesen elhelyezve a játéktáblán. Győzöl, ha sikeresen teljesíted a feladatkártyákon szereplő kihívásokat.

6 960 Ft
Részletek

Tartalom:

  • 1 db játékmező
  • 4 db "bejárati ajtó" lap
  • 1 db "kijárat" lap
  • 8 db "akadály" lap
  • 24 db "átjáró" lap
  • 40 db feladatkártya, 4 növekvő nehézségi szinten

Doboz méretei: 21,5 x 21,5 x 4 cm 

 

Játékleírás ide kattintva!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
8 éves kor, 9 éves kor, 10 éves kor, 11 éves kor, 12 éves kor, 8-99 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900085701
Cikkszám:
8570
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek