Kártyajáték - Nagykutyák - Top Dogs-Djeco
Kártyajáték - Nagykutyák - Top Dogs-Djeco
4 390 Ft

Kártyajáték - Nagykutyák - Top Dogs-Djeco

A játék célja, hogy a játékosok a legtöbb kártyát gyűjtsék össze a játék végére. A játék menete a következő: a játékosok megkeverik és szétosztják maguk között a kártyákat. Minden játékos felfordítja a saját pakli legfelső lapját, majd a lapokat jól látható módon az asztal közepére teszik. Az első játékos, aki bemond egy helyes nevet a kártyák alapján, elnyeri az összes lapot.

A név megalkotásához a játékosoknak két különböző kártya egy-egy szótagját kell felhasználniuk. A csillagban lévő számok jelzik, hogy melyik szótagot kell felhasználni. Például, ha van egy Kevin nevű kártya, ahol a csillagban a szám 1 szerepel, és van egy Clara nevű kártya, ahol a csillagban a szám 2 szerepel, akkor a megalkotott név lehet Kera.

Ha több játékos is egyszerre mond be egy helyes nevet, vagy két azonos szám szerepel a kártyák csillagában, akkor csatára kerül sor. A csatában a játékosok lefordított lapot tesznek a saját kártyájukra, majd egyszerre felfordítanak egy-egy lapot, és ezeket a lefordított lapra helyezik. A győztes az lesz, aki a leggyorsabban megalkot egy helyes nevet.

A játék véget ér, ha egy játékosnak elfogytak a kártyái. A játékot a legtöbb kártyát gyűjtő játékos nyeri.

4 390 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 64 db kártyalap
  • 1 db útmutató

Doboz méretei: 15, 6  x 11,7 x 2,8 cm 

 

Játékleírás ide kattintva!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
8 éves kor, 9 éves kor, 10 éves kor, 11 éves kor, 12 éves kor, 8-99 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900050990
Cikkszám:
5099
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek