Kártyajáték - Mondandó - MotaMo-Djeco
Kártyajáték - Mondandó - MotaMo-Djeco
3 220 Ft

Kártyajáték - Mondandó - MotaMo-Djeco

Kommunikációs társas kártyajáték.

A játék célja, hogy képenként egy szó megadásával elérjük, hogy a csapattársunk kitalálja, melyik 6 kép látható a kártyán. Az előkészületek során a megkevert kártyákat egy pakliban, lefelé fordítva helyezzük az asztal közepére. A játékosok két fős csapatokat alkotnak, és egymással szemben helyet foglalnak. Minden csapatból egy játékos húz egy kártyát, de azt nem mutathatja meg a csapattársának.

A játék menete:

  • A játékosok összeadják a csapattagok életkorát, és a "legfiatalabb" csapat kezdi a játékot, majd a kör az óramutató járásával megegyező irányban halad tovább.
  • A kártyát tartó játékos a saját körében megpróbálja elérni, hogy a csapattársa kitalálja, melyik 6 kép látható a kártyán. Ehhez képenként csak egyetlen szót mondhat, kezdve a bal felső sarokban található első képpel.
  • Ha a csapattárs helyesen kitalálja az összes képet, a csapat elnyeri a kártyát, majd húznak egy új kártyát, és a szerepek megcserélődnek.
  • Ha a kérdés vagy válasz hibás, a kártyát lefelé fordítva a játékos elé helyezik, és a következő csapat húz egy lapot.
  • A kártya elnyeréséhez a 6 szót megfelelő sorrendben és hiba nélkül kell kimondani és kitalálni. Ha valamilyen szó kimondása közben hiba történik, az adott csapatnak az előző körben félbehagyott kártyát kell újra kezdenie.
  • A válaszok helyességét egy ellenfél ellenőrzi.

A játék vége:

  • Az a csapat nyeri meg a játékot, amelyik 5 kártyát szerez.

Ez a játék interaktív és kommunikációt fejlesztő élményt nyújt a játékosoknak, miközben próbálják kitalálni és kommunikálni a képeken látható fogalmakat és szavakat. A cél az, hogy a csapatok minél több kártyát szerezzenek, és a győztes az lesz, aki először eléri az öt kártyát.

3 220 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 40 db kártya

Doboz méretei: 8,5 x 15,7 x 2,8 cm


Játékleírás ide kattintva!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
7 éves kor, 8 éves kor, 8-99 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900050952
Cikkszám:
5095
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek