Technikai okok miatt  MÁRCIUS 6-IG SZÜNETEL A KISZÁLLÍTÁS. A MEGRENDELÉS LEADHATÓ, AZ E-MAILEKRE IS VÁLASZOLUNK. Elnézést és megértést kérünk a késedelmes szállítás miatt.

ÚJ

Hintaló - Nyerges - Rocking horse with removable arch

A hintaló újragondolása a Djecotól, levehető háttámasszal, kellemes színekkel.

Gyermeked első járműve lehet, akár 4 éves korig.

A fa hintaló az egyik legegyszerűbb és legidőtlenebb játékok közé tartozik, amely több szempontból is hasznos a gyermekek fejlődése szempontjából. Egyrészt, a hintaló használata segíti a gyermekek egyensúlyérzékének és koordinációjának fejlesztését. Amikor a gyermek hintázik, az izmai és az idegrendszere összehangoltan dolgoznak, elősegítve az egyensúly megtartását.

Emellett a fa hintaló remekül fejleszti a gyermek kreativitását és képzelőerejét. A játék során a gyermek képzelete szabadon szárnyalhat, és különféle történeteket élhet meg a hintálás közben. Ezáltal nemcsak fizikai, hanem mentális szempontból is fejlődik a gyermek.

Ezenkívül a fa hintaló hasznos eszköz lehet a gyermek számára az érzelmi kifejezésre is. A hintázásnyugtató hatású lehet, segítve a stressz és a feszültség levezetését, miközben a gyermek kellemes időtöltést él át.

 

A Djeco elkötelezett a gyermekek számára készített kreatív és vonzó termékek iránt. Az, hogy több mint 40 művész dolgozik a játékok tervezésén, azt is mutatja, hogy fontosnak tartják az esztétikát és az egyediséget.

32 990 Ft
Részletek

Méretei: 64 x 47 x 36 cm

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
1 éves kor, 2 éves kor, 3 éves kor
Anyaga:
fa,
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900061323
Cikkszám:
6132
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek