Felfedező játék - Egyensúly építő - Ze Stakaboom
Felfedező játék - Egyensúly építő - Ze Stakaboom
8 760 Ft
ÚJ

Felfedező játék - Egyensúly építő - Ze Stakaboom

Ismerd meg a Ze Stakaboom  - Az Egyensúly építőjátékot, egy kihívást és szórakozást egyaránt nyújtó fából készült játéko.  Ez a játék nem csupán az szem-kéz koordinációt  teszi próbára, hanem forma- és színfelismerő készségeidet is fejleszti.

A játék célja egyszerű: rakd össze az építményt úgy, hogy az egyensúly megmaradjon! A feladatkártyákon található képek alapján hozd létre a megadott struktúrát, és figyelj arra, hogy minden elem a helyén legyen. Ha sikerül megtartani az egyensúlyt, az építmény stabilan áll, de egyetlen rosszul elhelyezett elem is elegendő lehet a katasztrófához.
Természetesen a fantázia is szabadon engedhető, és egyedi konstrukciók is születhetnek.

A játék nemcsak a taktikai gondolkodást fejleszti, hanem a forma- és színfelismerő képességeket is teszteli. Kihívást jelent mindenkinek, legyen szó gyermekről vagy felnőttről. A Ze Stakaboom "Az Egyensúly" építőjáték ideális választás lehet a családi játékidőben  vagy óvodai strapabíró játékként.

Fedezd fel a játék kreatív lehetőségeit, hozz létre saját egyensúlyi struktúrákat, és élvezd a szórakoztató és fejlesztő játékélményt a Ze Stakaboom "Az Egyensúly" építőjátékkal!

8 760 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 15 db színes, különleges formájú faépítő elem
  • 10 db kétoldalas feladatkártya.

Csomagolás méretei: 21 x 23 x 3,5 cm

 

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor
Anyaga:
fa,
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900064386
Cikkszám:
6438
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek