Emberi test- tudományos játék- Skill Builders! Human Body

Indulj el egy lenyűgöző felfedezőútra, ahol az óvodások és kisikolások olyan készségeket fejleszthetnek, amelyekre később az iskolában is szükségük lesz, miközben felfedezik az emberi test rejtett világát! Ez a különleges készlet egy izgalmas lehetőség a legkisebbek számára, hogy belemerüljenek a biológia varázslatos területébe, és megszeressék a tudományt.

Az óvodások olyan játékos foglalkozásokon vehetnek részt, ahol megismerik az emberi test szerveinek nevét és funkcióját. Emellett saját kis 3D-s modellt is építhetnek saját szervezetükről, ami garantáltan lebilincselő és szórakoztató élmény lesz számukra. A készlet segítségével nem csak biológiai ismereteket szerezhetnek, hanem fejleszthetik a problémamegoldó készségeiket is.

Ez a készlet nem csupán egy oktatási eszköz, hanem egy izgalmas kaland is, amely elősegíti a kíváncsiságot és a felfedezést, miközben erősíti azokat a készségeket, amelyekre az iskolában és az élet más területein szükségük lesz. Legyen részesei ennek az izgalmas utazásnak, ahol a tudomány és játék összefonódik, hogy inspirálja a kis felfedezőket!

Az orvostól való félelem is enyhíthető azáltal, hogy otthon, biztonságos körülmények között megérti a gyermek, hogy a testünk hogyan működik.

11 490 Ft
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor
Márka:
Learning Resources
EAN vonalkód:
765023812619
Cikkszám:
LER1261
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek