Djeco Művész puzzle - Dzsungel, 100 db-os - Jungle
Djeco Művész puzzle - Dzsungel, 100 db-os - Jungle
6 990 Ft

Djeco Művész puzzle - Dzsungel, 100 db-os - Jungle

A Dzsungel puzzle egy 100 darabból álló, élénk színekkel teli kép, melyen a dzsungel állat- és növényvilága elevenedik meg.

 A művészeti puzzle kirakása szórakoztató és eredeti módja annak, hogy felkeltsük a gyermek érdeklődését a képzőművészet iránt. A kirakott puzzle mintájául egy poszter méretű kép szolgál.

6 990 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 1 db 100 darabos karton puzzle 
  • 1 db poszter

A kirakott kép méretei: 97 x 33 cm

 

Itt olvashatsz a Djeco Puzzles Gallery sorozatról általánosságban:

A Puzzles Gallery  sorozatban a különböző puzzle-k  100, 200, 350, 500 és 1000 puzzle részből állnak. Mégis mindegyik puzzle kép kirakva azonos méretű, téglalap alakú kép lesz. Úgyanakkora méretű (97 x 33 cm) poszter van mellékelve a dobozokban, ami  majd feltehető  a falra, miután a gyermek a poszter alapján kirakta a puzzle képet. Stapabíró, újrahasznosított kartonból készültek a puzzle részek, stabil, 35 x 14 x 7 cm-es dobozba csomagolva, hogy a darabok biztonságban legyenek.

A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

A Djeco által felkért, máshol is publikáló, kiállító, neves művészek által tervezett képek puzzle alakban jelennek meg ezeken az oldalakon. Rendkívül igényesen megrajzolt, megfestett, megtervezett képek sorozata található itt. Egyúttal bepillanthatunk a mai kortárs művészet alkotásai közé is, amelyek tükrözik a 21. század spirituális világát. a mai modern művészek művei mindenkor elgondolkodtatnak: hol derűvel, hol borúval jelenítik meg a mai ember különös és olykor döbbenetes világát. A művész puzzlek kirakása tükrözi  a vonalvezetések sokféleségét, a formák és a színek jelentőségét a kirakható képen. A kirakott kép különleges dísze lehet bármelyik szobának.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 8-99 éves kor
Anyaga:
keménykarton
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900076198
Cikkszám:
7619
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek