Djeco CRAZY MOTORS autópálya - Városi körút - Circuit de ville - puzzle géant
Djeco CRAZY MOTORS autópálya - Városi körút - Circuit de ville - puzzle géant
6 100 Ft
ÚJ

Djeco CRAZY MOTORS autópálya - Városi körút - Circuit de ville - puzzle géant

Légy a saját versenyigazgatód és rendezd meg a legizgalmasabb autóversenyt a Djeco Crazy Motors világában! Az óriási, 24 darabos puzzle-alapú versenypálya tökéletesen alkalmazkodik az igazi kisautó-rajongók elképzeléseihez. Álmodd meg saját utadat, és hozz létre változatos pályakonfigurációkat az egyedi puzzle daraboknak köszönhetően.

Az autópálya tökéletes társa a Crazy Motors autóknak. De ne felejtsd el: az igazi autóverseny alatt az útvonalat gyalogosforgalom elől el kell zárni!

Mi teszi ezt a versenypályát különlegessé?

Az innovatív puzzle alapú kialakításnak köszönhetően számtalan pályavariációt alkothatsz meg. Az erős, nagy méretű kartondarabok garantálják a tartósságot és a könnyű összeszerelést. A pálya mentén kialakított nagyméretű parkolóhelyek és az óriási útvonal a garázshoz teszik ezt a játékot az autórajongók kedvencévé. Ráadásul az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült kivitel biztosítja, hogy környezetbarát anyagokból készült. Száguldj most a verseny világába!

 

Tartalma:

  • 24 db nyomtatott erős kartonpapír-puzzle

Méretei: 87 x 55 cm

6 100 Ft
Részletek

A Djeco Crazy Motors sorozat 1/43-as méretarányban kínál rendkívüli és különleges fémautókat, garantáltan levesz a lábáról minden 3 és 9 év közötti kisautó rajongót!

A Crazy Motors sorozat létrejötte egy olyan innovatív elképzelésből származik, mely eltér a hagyományos kisautóktól, és nem követi a megszokott, licenc alapján készült modelleket. A végeredmény? Steve Simpson tervező egyedi és ötletes sorozata.

A pilótáink már a startvonalon állnak, izgatottan várva a versenyt.

A sorozathoz tartozik egy sokoldalú autópálya kirakós darabokból, valamint egy lenyűgöző garázs, ahol több kisautót is tárolhatunk. Ezekkel az eszközökkel számtalan kaland és történet születik majd!

De milyenek is ezek az autók valójában?

A Djeco Crazy Motors autói  fém kivitelűek.

Minden modell egyedi gumiabroncsokkal készül. Minden autó egy már startkészen várakozó pilótával érkezik, ami tovább fokozza az autók egyediségét. A műanyag alkatrészeikkel, valamint ultrahangos metálfényezésükkel* igazán látványossá válnak. Ezekkel a kisautókkal nemcsak játszani tökéletes, hanem gyűjteni is, így mind fiúk, mind lányok számára kiváló ajándékötlet!

 

*Új festékszórási technológia, ami az ultrahanggal működő festékkeverőt használja a festékek nano-méretű részecskéinek egyenletes eloszatásához, így egyenletes festék felületet képeznek, a felvitt festék kopás és ütésálló.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
fiú
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor
Anyaga:
kemény karton
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900054974
Cikkszám:
5497
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek