Digitális karóra - Kék hang - Blue sound
Digitális karóra - Kék hang - Blue sound
13 190 Ft
ÚJ

Digitális karóra - Kék hang - Blue sound

Az óra kék számlapján digitális kijelzőn jelennek meg az órák, percek és másodpercek. A stopper funkció is rendelkezésre áll. Az óra ütésálló tokban található, és akár 5 bar nyomásig is vízálló.

Az óra működéséhez egy SR626SW elemre van szükség.

Előnyös jellemzők:

  1. 2 év garancia. Az óra megrendelése esetén a vásárlók 2 évig élvezhetik a garancia előnyeit, ami növeli az óra megbízhatóságát és tartósságát.

  2. Ütésálló tok. Az óra tartós ütésálló tokja garantálja, hogy az eszköz ellenálljon az esetleges ütéseknek és strapabíró legyen mindennapi használat során.

  3. Elem tartozék. Az óra csomagja tartalmazza a szükséges SR626SW elemet, így a vásárlók azonnal használatba vehetik az órát.

  4. Vízálló 5 barig.  Az óra 5 bar nyomásig vízálló, ami lehetővé teszi például az esőben való használatot vagy akár úszást, anélkül hogy aggódni kellene a víz káros hatásai miatt.

Ezek az előnyök együttesen biztosítják, hogy az óra kiváló teljesítményt nyújtson és megfeleljen a mindennapi igényeknek, miközben a stílusos kék számlap és a digitális kijelző egyedi megjelenést kölcsönöz a hasznos mindennapi kiegészítőnek.

13 190 Ft
Részletek

Tartalma:

  • 1 db digitális óra állítható textilszíjjal
  • 1 db elem
  • 1 db használati utasítás

Méretei: 3,2 x 0,8 x 21 cm

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
fiú
Ajánlott életkor:
7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor, 10 éves kor, 11 éves kor, 12 éves kor, 13 éves kor, 14 éves kor, 15 éves kor, 16 éves kor
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900004566
Cikkszám:
DD00456
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek