CRAZY MOTORS parkolóház - Garázs - Garage
CRAZY MOTORS parkolóház - Garázs - Garage
23 990 Ft
ÚJ

CRAZY MOTORS parkolóház - Garázs - Garage

A gondosan és aprólákosan megtervezett fából készült garázs a Crazy Motors játékautóival való játékhoz egy valóban különleges és nélkülözhetetlen kiegészítő a gyerekek számára.
Alapterülete: 40x32 cm.

Az alábbiakban néhány részletet találsz arról, mi teszi ezt a garázst  egyedivé:

  1. Interaktív Liftrendszer: Az egyedülálló liftrendszer segítségével a gyerekek könnyen emelhetik fel versenyautóikat a garázs emeletére. Ez nem csak praktikus, hanem a játékélményt is fokozza, ahogy a játékosok irányítják a liftet a különböző járművekkel.

  2. Mosóhelyiség: Az alsó szinten elhelyezkedő mosóhelyiség lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megtisztítsák játékautóikat. A lemosás után a járművek készen állnak a következő izgalmas versenyre vagy kalandra.

  3. Gyors Kocsifeljáró: A gyors kocsifeljáró segítségével a versenyautók könnyedén közlekedhetnek a garázs és a külvilág között. Ezáltal a játékosok gyorsan és könnyedén mozgathatják járműveiket a különböző szituációk között.

  4. Kivehető Tartozékok: A garázs kivehető tartozékokkal rendelkezik, mint például görgők és elektromos töltőállomások. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy még inkább testreszabhassák és gazdagítsák játékukat, miközben felfedezik a Crazy Motors univerzumát.

Ez a kreatív és interaktív fa garázs nem csupán egy tárolóhely a játékoknak, hanem egy olyan környezet, amelyben a gyerekek fantáziája szabadon szárnyalhat, és amely inspirálja őket az új játékmódok és történetek kitalálására a Crazy Motors világában.

23 990 Ft
Részletek

Tartalma: 

  • 1 db fából készült garázs 1 emelettel
  • 1 db lift
  • 1 db rámpa
  • 1 db autómosó
  • 2 db elektromosautó utántöltő állomás

Méretei: 40 x 32 x 26 cm

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
3 éves kor, 4 éves kor, 5 éves kor, 6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor
Anyaga:
fém, műanyag
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900054950
Cikkszám:
5495
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek