Artie Max Programozható robot
Artie Max Programozható robot
61 190 Ft
ÚJ

Artie Max Programozható robot

Az amerikai Mensa Kids ajánlásával többszörös díjnyertes játék az Artie 3000 rajzoló robot újabb generációja az Artie Max.

Nem szükséges programozói tudás, hogy elkezdj vele játszani 8 éves kortól, sőt egy lehetőség, hogy játékosan megismerkedj az alapokkal.

Az útmutató alapján megtaníthatod Artie-t rajzolni. Idővel már grafikai programokban is elmélyedhetsz, a Scratch-hez hasonló SNAP! ill. Blockly lesz segítségedre. Ha már nagyon profi leszel, a Python és a Java Script programnyelvekbe  is kicsit betekinthetsz az Artie-n keresztül. Sőt az Artie Max már a C++ világába is bevezet.

Programozhatod, tetszőlegesen állíthatod a LED világítású szemeit.

8éves kortól bárki elkezdheti a játékot, de a lehetőség adott, hogy a programozásban már jártasak is kihívást találjanak az Artie Max működtetésében.

4 db AA elemmel működik. Egyszerre 3 filccel  tud majd rajzolni a robotod. A program fogja vezérelni, hogy mikor hagy nyomot és mikor nem. Bármilyen sima felületen tud közlekedni,

Az Artie-t saját felhasználói felületén keresztül programozhatod számítógépen, tableten a saját Wifi hálózatán keresztül.

Az Artie hivatalos oldalán is fogsz még rengeteg ötletet, tippet találni, de a csomagban magyar nyelven is kapsz segítséget az alapokhoz.

https://www.codewithartie.com/

Az Artie segít a jövő generációjának, hogy megfeleljen a kor kihívásainak.

Fejleszti a térlátást, kritikus gondolkodást, probléma megoldási képességet, türelmet, kitartást, a különböző programnyelvek alapjainak és a különbségeinek a megértését.

Attól sem kell tartani, hogy ha kifogynak a filcek, lesz-e utánpótlás.

Bármilyen mosható filcet lehet hozzá használni a megfelelő méretben, így még a színeket is jobban tudod variálni az alkotásodban.

A filcnek  8-10,5 mm átmérőjűnek és legalább 120 mm hosszúnak kell lennie. A gyakori kérdések kártya hátoldalán le tudod ellenőrizni a filc méretét.

61 190 Ft
Részletek

Nézd meg a videónkat:

 

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
7 éves kor, 8 éves kor, 8-99 éves kor
Márka:
Learning Resources
Cikkszám:
EI-1126
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek