Állati ötös

Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
Állati ötös
5 890 Ft

A Brainy Band kártyájával játékosan tanulhatja gyermeked a számokat már 3 éves kortól. Először a 3-as számkörben, majd az ötös számkörben. Háromféle játékváltozat közül lehet választani, mindig az aktuális ismeret szint szerint: Hazaértem, Bújócska és Állati Bingó a játékmódok neve.

A játék haszna, hogy idővel a gyermek meg tudja különböztetni a mennyiségeket és nem lesz szüksége arra, hogy mindig egyesével megszámolja a tárgyakat. Idővel a számkép és mennyiség egyeztetésben is játékos segítség lesz.

Kiscsibék, cicák és kutyusok számolgatásával nem lesz tankönyv ízű a feladat.

Fejleszti a figyelmet, memóriát,koncentrációt,  matematikai ismereteket, segít kialakítani a szabálytudatot.

 

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy
mindegy
Ajánlott életkor
3-6 éves kor
Márka
The Brainy Band
Cikkszám
BB-002