Makedo

A Makedo jelmondata: Határtalan kreativitás!

A Makedo Find and Make ( (Találd ki és készítsd el!) készletek inspirálnak és ellátnak minden szükséges kellékkel, hogy az otthon levő kartondobozokból, anyagokból, flakonokból régi CD-kből valami egészen újat és eredetit hozz létre. Megízlelheted az alkotás örömét, fejlesztheted a kreativitásodat, kézügyességedet.

Makedo TV - ötletek ide kattintva

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
BP01-001

Készítsd el a saját jelmezedet. Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.

A kellékeket tovább színezheted, hogy saját karaktert adj az alkotásodnak és a jelmezednek.

ÚJ
BP02-001
Készítsd el a saját házi kedvencedet. Készítsd el a saját jelmezedet! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.
ÚJ
BP03-001
Készítsd el a sajátrobotodat! Készítsd el a saját jelmezedet! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.
FM03-001

Készítsd el saját babaházadat! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.

Ez a termék kifutó, limitált készlet szám.

ÚJ
FM08-001
Készítsd el a saját boltodat! Légy egyszerre kreatív és környezetbarát. A Makedo szettjeivel ez lehetséges. A háztartásban fellelhető dobozotok lesz az alapanyag, amit kedvedre alakíthatsz a Makedo kellékeivel és csavarjaival, ezeket újra is hasznosíthatod majd.