Fiúknak és lányoknak

Nézet:
Sorrend:
JabaK048
A baldachin segít meghitt, otthonos légkört teremteni a gyerekszobában. A szoba közepére is felfüggeszthető. Párnákkal feltöltve barátságos olvasó kuckó lesz. Az alvóhely fölé függesztve pedig a védettség érzetét fogja nyújtani gyermekednek.

Gyerekágyakhoz és tinédzser ágyakhoz is passzol, sátornak is alkalmas.
Gépi mosással 30 fokon mosható. 
Színe: petróleum
Hossza: 230 cm

 
JabaT212
Szórakoztató fa puzzle 7 különböző szafari állattal.
Az állatok úgy vannak kialakítva, hogy a kis kezekbe tökéletesen elférjenek és könnyen megfoghatóak legyenek. Az állatok alakja szórakoztatóvá teszi a kirakót és a kirakón kívüli játékot is.
Svéd design a Jabadabado márkától.
JabaR16038

Fagylalt formájú energiatakarékos LED lámpa. Elemmel működik, nem melegszik fel. A szobában tetszőlegesen elhelyezhető. Biztonságos a kisgyerekek számára. 

Az alváshoz megnyugtató fényt biztosít.
A működéshez szükséges 2 db AA elemet a csomagolás nem tartalmazza.

JabaN0136
Zenélő, felhúzható nyuszi, amely lágy dallamot játszik. Ha halllani szeretnéd a nyuszii hangját, csak meg kell húzni a karikát. Könnyedén felszerelhető a műanyag karika segítségével.
A figura a legpuhább muszlinból, a töltelék poliészter szálból készült.
A játék hossza: 21 cm
ÚJ
6213

Különleges képkirakó puzzle, 3  fajta zárszerkezet nyitjának a megoldására kell rájönni és csak így látja a képet a gyermek. Erős fémszerkezetből készültek a zárak, a valóságban is előforduló megoldások mintájára.

A csiki-csuki fejleszti a gyerekek kézügyességét a szem-kéz koordinációt.

JabaN0141
Kézi csörgő, amely könnyedén megmarkolható a kisbabák apró ujjaival. A gyengéd csörgő zaj érzékszervi stimuláció a csecsemők számára.
A figura finom muszlinból, a töltelék poliészter szálból készült. Kézzel mosható.
A játék hossza: 18 cm