Járművek

Nézet:
Sorrend:
JabaW7140
Autóskészlet, egy igazi klasszikus játék, amely évek óta a gyerekek egyik kedvence! Ráadásul most már lányos színekben is elérhető!

Rakd össze a síneket, az autóutat, a hidakat, ültess fákat, álmodd meg a saját városodat gyönyörű házakkal, templommal! Vigyázz, nehogy ütközés történjen az állatszállítóval az úton, vedd figyelembe a stop táblát is.. Állj meg egy kis szünetre a fagylaltosnál. Szereld össze az autó utánfutóit a mágnesek segítségével, és máris kezdődhet az utazás!...
JabaW7141
Autóskészlet, egy igazi klasszikus játék, amely évek óta a gyerekek egyik kedvence!

Rakd össze a síneket, az autóutat, a hidakat, ültess fákat, álmodd meg a saját városodat gyönyörű házakkal, templommal! Vigyázz, nehogy ütközés történjen az állatszállítóval az úton, vedd figyelembe a stop táblát is.. Állj meg egy kis szünetre a fagylaltosnál. Szereld össze az autó utánfutóit a mágnesek segítségével, és máris kezdődhet az utazás!

Az autós készlet se...
JabaW7142
A modern kor szerepjátékaina része az autózás is, amihez bizony tankolásra is szükség lesz. A benzinkút csatlakoztatható más Jaba World termékekhez, például: vonat szett, versenyautó pálya, parkolóház.
A játék természetesen más híres márkákkal is kombinálható.
A szett tartalma: 

3 különböző színű autó
2 benzitöltő állomás
3 parkoló garázs
1 benzinkutas emberke

A játék mérete: 30 x 21 x 16 cm
JabaW7171
A gyerekek szeretik az állatokat, így biztosan szórakoztató lesz számukra ez  a szafari dzsip állatokkal kiegészítve. A dzsip utánfutójára felszállhatnak a dzsungelben található leggyakoribb állatok, így a gyerekek elvihetik őket egy izgalmas szafari túrára, de vihetnek magukkal hazai állatokat is a meglévő játékok közül! A pótkocsi leválasztható, így az autó önállóan is használható.
A játék tartalma: 
dzsip utánfutóval
1 elefánt
1 zsiráf
1 krokodil
1 fl...
JabaW7112
Az asztalka méretű fagylaltkocsi kerekekkel rendelkezik, így akár tologathatod is. Az aranyos állványon 5 fagylalttölcsér található, egymásra rakható darabokkal, 5 jégkrémmel, egy fagylaltkanállal és egy eper öntettel.

A játék tartalma:
1 fagylalt kocsi kerekeken
1 jégkrém kanál
1 eper öntet
5 fagylalttölcsér egymásra rakható darabokkal
5 jégkrém különböző ízekben


A játék mérete: 31 x 18 x 40 cm
Svéd design a Jabadabado gyártótól.
JabaW7151
Szerepjátékhoz nagyszerű lehetőség, hogy átéld milyen az élet a farmon.
A traktor segít a háziállatok elszállításában. Helyezd őket az utánfutóra és vezesd az autót keresztül a gazdaságon! A pótkocsit akár le is le lehet szerelni. Az autó mellett a készletben 6 különféle állatka is megtalálható.

A játékkészlet tartalma:
1 utánfutóval felszerelt autó
1 ló
1 boci
1 bárány
1 malacka
1 macska
1 kutya
Svéd design a Jabadabado gyártótól.
Fajáték
JabaW7180
Az új szafaris játékkal ezúttal afrikai környezetben versenyezhetsz a pályán.Felismered az állatokat? Ismered a nevüket? A házikó mellett a létrán a tetőre is feljuthatnak az állatok..
Kombinálható más Jabadabado játékokkal és egyéb híres márkákkal is.
A játék következőket tartalmazza:
2 szafari autó
1 létra
1 praktikus doboz markolatbarát fogantyúval, így könnyen cipelhető.
12 darab út elem, amelyet pályával lehet építeni.
9 állat
Svéd design a Jabadabado m...