Matematikai fejlesztő játékok

A szám fogalmának  megismerése már egészen kis kortól kezdődik. Viszont nem szabad megelégedni azzal, hogy gyermekünk már el tud számolni tízig. Tudatos fejlesztésre van szükség, hogy felkészüljön az iskolára, megértse a számok közötti összefüggéseket, vagyis kialakuljon nála a számfogalom és megbirkózzon a rá váró igen komoly kihívásokkal. Számos óvodai matematikai fejlesztőjátékot találsz az alábbi oldalakon.
A matematikai gondolkodást fejlesztő játékok között számtalan,  ebben használható segítséget találsz.
Segítünk a kisiskolás matekban is, az összeadás, kivonás, szorzás terén  a játékainkkal.
A mértani formák gyakorlása sem okoz majd nehézséget, ha ebből a termék csoportból is választasz.

Nagyobbaknak pedig ajánlani tudjuk a Zometool  tudományos modellező készlet családunkat, amely akár még az egyetemi katedrán is megállja a helyét. A mértani, fizikai és kémiai modellek bemutatására alkotott világszínvonalú, a Time magazin által is ajánlott oktatási eszköz, amely egyben személyiségfejlesztő játék is.

 


73termék 127
73termék 127

Webáruházunk különlegessége egy a cégünk által kiadott, tehát magyar fejlesztésű, a magyar tantervhez igazodó fejlesztőjáték a Number Forest- -Számházak nevű játék.
Méltán vagyunk rá büszkék, mivel Ausztriában Dyslexia Quality Award minősítést kapott. Tudomásunk szerint eddig még más magyar termék nem nyerte el ezt a minősítést.
Bátran ajánljuk az iskolára való felkészítésben és ár-érték arányban is igazán megfelelő, mivel az első osztály végéig mindig hasznos lesz a gyermek számára. A több mint 140 részből álló szettből évekig találsz megfelelő gyakorlási lehetőséget korosztály szerint.