Kommunikáció fejlesztő játék

Nézet:
Sorrend:
LER9544

A játszószőnyeg patakon ugrálva kell átkelni a gyermekeknek, óvakodva a krokodiltól. A játék közben az aktív nagymozgások mellett a matematikai alapfogalmakat tudják megismerni, a szín- és formafelismerést gyakorolhatják. Az iránykövetésre, logikus gondolkodásra is szükség van a móka során, így igazán komplex fejlesztést biztosít a gyermekeknek.

 

ÚJ
LER5552

A csipeszes kukacos ügyességi játék 5=1-ben játék.
A szerencsekerék állása szerinti színt kell kiválasztani a kukacok közül és betenni a megfelelő színű kosárba. A világújdonságnak számító 3 ujjas csipesz, amit tartalmaz a készlet, fejleszti a finommotorikát.

Szortírozás, matematika ismeretek , kritikai gondolkodás elsajátítása még amit nyújt a játék, persze valóban játékos formában.

 

8358

Ismerd fel,hogy egy-egy családból mennyi állat szerepel a kártyákon, és helyezd a válaszokat a játéktáblára. Egyszerű és szórakoztató játék számokkal és mennyiségekkel a gyerekek logikájának élesítésére és a térbeli összefüggések felismerésére.

 

Jelenleg nem rendelhető!

5 390 Ft
8310

Tanuld meg, hogyan helyezz el dolgokat a térben! Ahhoz, hogy újraalkossa a képet, a gyermeknek a megfelelő helyre kell illesztenie a figurákat a táblán. Hol van a zsiráf? Az elefánt előtt, vagy mögötte? Ez a szórakoztató és egyszerű játék megtanítja a gyermeket a térbeli tájékozódásra, az irányokra.

8354

Hol van a kisegér? A vödörben elbújt. Add meg az öt állatka elhelyezkedését, megfigyelve az öt elemet a képen. Ez a szórakoztató és könnyű játék megtanítja a gyermekeket a tárgyak térbeli tájékozódásra, a térlátásra. Szókincs fejlesztő a  fent, lent, mögött, felette, alatta és más hasonló szavakat használva, a gyermekkel együtt játszva.