Logika és memória játék

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
LR-1125

Az amerikai Mensa Kids ajánlásával többszörös díjnyertes játék az Artie 3000 rajzoló robot.

Nem szükséges programozói tudás, hogy elkezdj vele játszani, sőt egy lehetőség, hogy játékosan megismerkedj az alapokkal.

Az útmutató alapján megtaníthatod Artie-t rajzolni. Idővel már grafikai programokban is elmélyedhetsz, a Scratch-hez hasonló SNAP! ill. Blockly lesz segítségedre. Ha már nagyon profi leszel, a Python és a Java Script programnyelvekbe  is kicsit betekinthetsz az Artie-n keresztül.

 

1638

28 darabos fából készült klasszikus dominó, amivel évekig fejleszthetünk. Kezdetben az állatokat lehet párosítani, majd idővel a hátoldalon levő klasszikus pöttyös dominó kerülhet előtérbe. Ami hasznos lesz az iskolára való felkészülésben, a számfogalom kialakításban.

ÚJ
LER5552

A csipeszes kukacos ügyességi játék 5=1-ben játék.
A szerencsekerék állása szerinti színt kell kiválasztani a kukacok közül és betenni a megfelelő színű kosárba. A világújdonságnak számító 3 ujjas csipesz, amit tartalmaz a készlet, fejleszti a finommotorikát.

Szortírozás, matematika ismeretek , kritikai gondolkodás elsajátítása még amit nyújt a játék, persze valóban játékos formában.

 

8358

Ismerd fel,hogy egy-egy családból mennyi állat szerepel a kártyákon, és helyezd a válaszokat a játéktáblára. Egyszerű és szórakoztató játék számokkal és mennyiségekkel a gyerekek logikájának élesítésére és a térbeli összefüggések felismerésére.

 

Jelenleg nem rendelhető!

5 390 Ft
8310

Tanuld meg, hogyan helyezz el dolgokat a térben! Ahhoz, hogy újraalkossa a képet, a gyermeknek a megfelelő helyre kell illesztenie a figurákat a táblán. Hol van a zsiráf? Az elefánt előtt, vagy mögötte? Ez a szórakoztató és egyszerű játék megtanítja a gyermeket a térbeli tájékozódásra, az irányokra.