Fajáték

Nézet:
Sorrend:
JabaT212
Szórakoztató fa puzzle 7 különböző szafari állattal.
Az állatok úgy vannak kialakítva, hogy a kis kezekbe tökéletesen elférjenek és könnyen megfoghatóak legyenek. Az állatok alakja szórakoztatóvá teszi a kirakót és a kirakón kívüli játékot is.
Svéd design a Jabadabado márkától.
ÚJ
6213

Különleges képkirakó puzzle, 3  fajta zárszerkezet nyitjának a megoldására kell rájönni és csak így látja a képet a gyermek. Erős fémszerkezetből készültek a zárak, a valóságban is előforduló megoldások mintájára.

A csiki-csuki fejleszti a gyerekek kézügyességét a szem-kéz koordinációt.

JabaW7111
Mozgasd és számold a gyöngyöket. Mennyi maradt?
Mindegyik sorban van 10 gyöngy, amelyeket a gyermek meg tud számolni és a másik oldalra húzni. . Az abakusz elősegíti a gyermek érdeklődését a számolás tudománya iránt. Amikor iskolás lesz, akkor is elő lehet venni a számok bontásának gyakorlásához.

Svéd design a Jabadabado gyártótól.
1638

28 darabos fából készült klasszikus dominó, amivel évekig fejleszthetünk. Kezdetben az állatokat lehet párosítani, majd idővel a hátoldalon levő klasszikus pöttyös dominó kerülhet előtérbe. Ami hasznos lesz az iskolára való felkészülésben, a számfogalom kialakításban.

JabaW7140
Autóskészlet, egy igazi klasszikus játék, amely évek óta a gyerekek egyik kedvence! Ráadásul most már lányos színekben is elérhető!

Rakd össze a síneket, az autóutat, a hidakat, ültess fákat, álmodd meg a saját városodat gyönyörű házakkal, templommal! Vigyázz, nehogy ütközés történjen az állatszállítóval az úton, vedd figyelembe a stop táblát is.. Állj meg egy kis szünetre a fagylaltosnál. Szereld össze az autó utánfutóit a mágnesek segítségével, és máris kezdődhet az utazás!...
JabaW7141
Autóskészlet, egy igazi klasszikus játék, amely évek óta a gyerekek egyik kedvence!

Rakd össze a síneket, az autóutat, a hidakat, ültess fákat, álmodd meg a saját városodat gyönyörű házakkal, templommal! Vigyázz, nehogy ütközés történjen az állatszállítóval az úton, vedd figyelembe a stop táblát is.. Állj meg egy kis szünetre a fagylaltosnál. Szereld össze az autó utánfutóit a mágnesek segítségével, és máris kezdődhet az utazás!

Az autós készlet se...