JaBaDaBaDo

A JaBaDaBaDo  svéd családi vállalkozásként indult egy házaspár Eva és Call által.
Gyerekszoba bútorokat, óvodai berendezéseket, játékokat gyártanak. Fő anyaghasználatuk a fa és a vászon, egyedi dizájnnal. A letisztult svéd stílust kombinálják egyedi mintákkal, trendi színekkel.
Álmuk az volt, hogy kiváló minőségű termékeket hozzanak létre, amit még a következő generáció is élvezni fog.  Mindig törekszenek arra, hogy valami újat és fenntarthatót hozzanak létre. Olyan termékeket terveznek, amik támogatják a gyermek fejlődését, fantáziáját, játékosságát, a boldogság és a nyugalom érzetét kelti a kis világukban.

Nézet:
Sorrend:
JabaK048

A baldachin segít meghitt, otthonos légkört teremteni a gyerekszobában. A szoba közepére is felfüggeszthető. Párnákkal feltöltve barátságos olvasó kuckó lesz. Az alvóhely fölé függesztve pedig a védettség érzetét fogja nyújtani gyermekednek.
Az anyag szövése nem túl sűrű, sejtelmesen  átszűrődik rajta a fény, így nem egy barlangban érzi magát a gyermek.

Gyerekágyakhoz és tinédzser ágyakhoz is passzol, sátornak is alkalmas.
Gépi mosással 30 fokon mosható. 
Színe: olajkék
Hossza: 230 cm

Anyaga: 20 % pamut, 80 % polyester

 


 

JabaT212
Szórakoztató fa puzzle 7 különböző szafari állattal.
Az állatok úgy vannak kialakítva, hogy a kis kezekbe tökéletesen elférjenek és könnyen megfoghatóak legyenek. Az állatok alakja szórakoztatóvá teszi a kirakót és a kirakón kívüli játékot is.
Svéd design a Jabadabado márkától.
JabaN0136
Zenélő, felhúzható nyuszi, amely lágy dallamot játszik. Ha halllani szeretnéd a nyuszii hangját, csak meg kell húzni a karikát. Könnyedén felszerelhető a műanyag karika segítségével.
A figura a legpuhább muszlinból, a töltelék poliészter szálból készült.
A játék hossza: 21 cm
JabaN0141
Kézi csörgő, amely könnyedén megmarkolható a kisbabák apró ujjaival. A gyengéd csörgő zaj érzékszervi stimuláció a csecsemők számára.
A figura finom muszlinból, a töltelék poliészter szálból készült. Kézzel mosható.
A játék hossza: 18 cm