Djeco Társasjáték - Marslakó - Bizaroid
Djeco Társasjáték - Marslakó - Bizaroid
3 450 Ft

Djeco Társasjáték - Marslakó - Bizaroid

Interaktív társasjáték. Beszélj és emlékezz! Be tudod mutatni magad megfelelően, ezáltal elég fület, szemet és orrot kapni, mint minden jó Mishmashi marslakó a Mishmash bolygóról? Fejleszti a matematikai képességeket. 6-9 éves korosztálynak ajánljuk.

A játékban 2-4 játékos vehet részt, és a cél az, hogy a legügyesebb legyél és a legkevesebb testrész használatával fejezd be a köröket. A csomag tartalmaz 4 vastag marslakó kártyát, 24 tépőzárral ellátott testrészt (szemeket, orrokat és füleket), valamint 18 négyzet alakú kártyát, amelyek szemeket, orrokat vagy füleket ábrázolnak.

A játék előkészítése egyszerű: válassz egy marslakó kártyát és helyezd el magad elé, hogy mindenki jól láthassa. Minden játékos vegyen fel egy fejpántot, majd helyezzétek az asztal közepére a tépőzárral ellátott testrészeket és a lefordított testrész-kártyákat.

A játék menete egyszerű és mókás: a játékosoknak felváltva kell bemutatkozniuk marslakóként, majd kijelölniük egy másik játékostársukat, aki folytatja a bemutatkozást. A bemutatkozásnak szigorú szabályai vannak, és ha valaki hibázik, extra testrészt kell a fejpántjára aggatnia. A játék során elsajátíthatjátok a marsi köszöntőt és összehangoltan bemutathatjátok magatokat. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi, és a körök egymást követik.

A játék véget ér, amikor egy játékosnak összesen 5 extra testrész gyűlik össze a fejpántján. Ezután új játékot indíthattok.

Fedezd fel a "Babayaga" játékot, amely garantáltan szórakoztató és segít fejleszteni a kommunikációs és figyelmi képességeket! Tervezője, Michael Slack gondoskodott arról, hogy a játék minden pillanata izgalmas és szórakoztató legyen.

Minden játékosnak van egy fejpántja és erre kell tépőzárral ragasztani az érzékszerveket. Hasznos a mennyiségek gyakorlására is.

Nagyon vicces társasjáték ovis és elsős korosztálynak.

3 450 Ft
Részletek

A doboz tartalma:  

  • 4 db marslakós kártya 
  • 24 db tépőzárral ellátott szem
  •  4 db állítható fejpánt
  • 18 db szemet, orrot vagy fület ábrázoló négyzet alakú kártya

 

Játékosok száma: 2-3

Letölthető játékszabály ide kattintva!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
6 éves kor, 7 éves kor, 8 éves kor, 9 éves kor
Anyaga:
keménykarton
Doboz méret:
21,5x21,5x3 cm
Márka:
Djeco
EAN vonalkód:
3070900084902
Cikkszám:
8490
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek