Minden SZÁMHÁZAK fejlesztőjáték óvodásoknak termék vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Jelen akció visszavonásig érvényes. A szállítási módoknál a pénztárban  az utolsó választási lehetőség lesz a csak  erre a termékre vonatkozó egyedi szállítási kedvezmény. A Számházak mellett  más termék vásárlása esetén is megmarad az ingyenes szállítás

Djeco Társasjáték - Csingi-lingi ABC - ABC Dring
Djeco Társasjáték - Csingi-lingi ABC - ABC Dring
6 130 Ft

Djeco Társasjáték - Csingi-lingi ABC - ABC Dring

Az  ABC Dring egy Djeco társasjáték, amely szókincsfejlesztésre és szinonimakeresésre épül. Ajánlott életkor 7 éves kortól, és 2-5 játékos részére tervezték.

A játék célja az, hogy legyél az első játékos, aki megszerez 10 betűkártyát.

Játékszabályok:

  1. A helyszíneket és a betűket tartalmazó kártyákat külön pakliban helyezzük az asztal közepére, képpel lefelé fordítva.
  2. A legfiatalabb játékos kezdi az első kört "játékmesterként".
  3. A játékmester húzzon négy lapot a szituáció-kártyák közül, és helyezze azokat az asztal közepére, hogy mindenki láthassa őket. Ezután húzzon egy betűkártyát is, és helyezze a többi négy lap mellé.
  4. Az összes játékosnak egy olyan szót kell találnia, amely látható a felfordított négy kártya bármelyikén, és az adott betűvel kezdődik.
  5. Amikor egy játékos úgy gondolja, hogy talált egy megfelelő szót, csengessen a csengővel, amilyen gyorsan csak tud, és mondja ki a szót. Mutassa meg a képen azt a dolgot, amelynek a neve a kihúzott betűvel kezdődik. Ha a többi játékos elfogadja az eredményt, akkor a játékos, aki először talált egy megfelelő szót, megnyeri a betűt. Minden megnyert betű 1 pontot ér.
  6. A már felfordított szituáció-kártyákat eltávolítjuk a játékból, és újabb 4 lapot fordítunk fel. Az újonnan kihúzott betűvel kell további szavakat keresnünk.
  7. A játékot az nyeri, aki először szerez 10 megnyert betűkártyát (10 pontot).

Játékvariáció: A játékot játszhatjuk úgy is, hogy a keresendő szavaknak nem kell a kihúzott betűvel kezdődniük. Megállapodhatunk abban is, hogy a keresett szó csak tartalmazza a kijelölt betűt, vagy éppen végződjön azzal.

 

6 130 Ft
Részletek

Letölthető játékszabály, ide kattintva!

Játékosok száma: 2-5

 

A doboz tartalma:

  • 44 db helyszín-kártya
  • 41 db betűkártya
  • 1 db csengő
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
8-99 éves kor
Anyaga:
papír, fém
Doboz méret:
21,5x21,5x5 cm
Márka:
Djeco
Cikkszám:
8484
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek