Szorzótábla kertészet
Multibloom- Szorzótábla kertészet
5 890 Ft
ÚJ

Multibloom- Szorzótábla kertészet

A szorzótáblát fogja megszerettetni a gyerekekkel ez a társasjáték. Észre sem veszed, hogy mikor sikerült megjegyezni ezt a nehéz tananyagot.

5 890 Ft
Részletek

A virágokat minél hamarabb el kell adnod, de a vevők csak akkor vásárolják meg, ha pontosan annyit termesztettél, amennyit ők szeretnének.

Ehhez ismerned és használnod  kell a szorzótáblát.

A játékot színesítik a  speciális kártyák, mint amilyen a duplázó vagy triplázó varázs öntöző kannna, a jolly joker szerepét betöltő hétszínvirág kártya, vagy a két kártevő kártya, mint a vakondok és a bogár kártya, melyekkel elorozhatod, illetve elhervaszthatod a másik játékos virágait, feltéve, hogy nem védi ki támadásodat egy ugyanolyan típusú kártevő kártyával.

 

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

 

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
6-9 éves kor
Márka:
The Brainy Band
Cikkszám:
CCRS1807-4217