Szorzótábla alapozás
Szorzótábla alapozás
5 990 Ft

Szorzótábla alapozás

A szorzótábla alapozásban a függőleges ablakokra kell a játék során erre merőleges osztású átlátszó lapot tenni. Így egy háló keletkezik, vagyis sokkal több ablak lesz. Szemléletesen látható, mi történik, ha két számot összeszorzunk. Persze a játék ennél izgalmasabb.

5 990 Ft
Részletek

Minden játékosnak a lehető leggyorsabban meg kell találnia azt a két kártyalapot az asztalon lévő hatból, amelyek egymásra helyezve pontosan annyi ablakot adnak ki, mint ami a felcsapott számkártyán szerepel. A játékosok a szükséges számú ablakot két vagy három ház építésével is előállíthatják (ez esetben az ablakok száma összeadódik).

A játékban lehetőség van a 7-8 évesek számára is magasabb nehézéségi fokú játékra.

Mit fejleszt a játék?

  • szorzótábla alapjainak megértése
  • 1-től 5-ig terjedő számokkal történő szorzás rutinszerű elsajátítása
  • gyors gondolkodási, kombinációs készséget és a koncentráló képességet.

 

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
6-9 éves kor
Márka:
The Brainy Band
Cikkszám:
CCRS1841-4397
Hasonló termékek