Minden SZÁMHÁZAK fejlesztőjáték óvodásoknak termék vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Jelen akció visszavonásig érvényes. A szállítási módoknál a pénztárban  az utolsó választási lehetőség lesz a csak  erre a termékre vonatkozó egyedi szállítási kedvezmény. A Számházak mellett  más termék vásárlása esetén is megmarad az ingyenes szállítás

HurriCount - Számhurrikán- matematikai kártyjáték

Igazi fejszámoló  király lehetsz az osztályban,  ha szívesen játszol ezzel a játékkal. Különböző nehézségi fokozatokkal lehet használni.

Nagy segítség a relációk megértésére is . Magyar nyelvű leírással.

 

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

4 790 Ft
Részletek

 

 

A nyitott mondatok nem mindig a kedvenc feladat a kis elsősök számára. Hogy ne így legyen, játsszatok sokat a Számhurrikánnal.
Különböző nehézségi fokozatokkal bír ez a játék, így a kisebbek is sikerélményhez juthatnak.

A feltétel kártyák fajtája mindig változik

  • pontos mennyiség: a felfordított kártyákon bármely állatból látható mennyiségnek meg kell egyeznie a feltétel kártyán látható számmal.
  • számhoz viszonyítás: az adott állatból látható mennyiségnek teljesíteni kell a feltételt (több, kevesebb, vagy ugyanannyi mint a megadott szám).
  • két mennyiség összehasonlítása: két állatnak teljesítenie kell a megadott relációt (pl. békából több van mint madárból).

Figyelem, logika fejlesztő játék a számolási ismeretek begyakorlása mellett.

 

 

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
5 éves kortól
Márka:
The Brainy Band
Cikkszám:
CCRS1787-4071
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek